2020 10 19

J.Valančiūnas: „Esu prisižadėjęs karjerą baigti Utenoje, bet Lietuvoje niekam nesakau ne“

Antrą sezoną komandos sirgalius džiuginanti Kauno „Žalgirio“ tinklalaidė #ŽalgirisOnAir pas save pasikvietė dar vieną puikiai žinomą svečią. 31-ojo tinklalaidės epizodo pašnekovu tapo Jonas Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Tinklalaidės vedėjas Kipras Serpauskas su NBA rungtyniaujančiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariu praleido beveik valandą, o pokalbio metu netrūko geros nuotaikos ir įdomių 28-erių krepšininko pasakojimų.

Nuolat besikeičiantis krepšinis už Atlanto Memfio „Grizzlies“ aukštaūgį privertė prisitaikyti prie naujų tendencijų – jau pasibaigusiame NBA sezone jis turėjo prisitaikyti prie komandos trenerio reikalavimų.

„Viso sezono metu stengiausi įdėti į savo žaidimą kažką naujo. Tiek perdavimai, tiek žaidimas perimetre. Vis tik nejaunėju ir turiu dažniau žaisti galva. Reikia mokėti ir tausoti savo kūną. Treneris nori atskleisti žaidėjo stipriąsias puses, bet jis turi ir savo braižą ir reikia prie to prisitaikyti“, – pokalbio metu pasakojo Jonas.

Atsakinėdamas į įvairius klausimus J.Valančiūnas negailėjo gerų žodžių savo komandos draugui Ja Morantui, kuris tapo NBA metų naujoku, kalbėjo apie bičiulystę su Kyle‘u Lowry bei išskyrė Kawhi Leonardo panašumą į LeBroną Jamesą.

„Kawhi yra labai fiziškas žaidėjas, turintis gerą prasiveržimą ir užbaigimą. Jis yra vienas iš tų, kuris seka LeBrono pėdomis ir su juo varžosi“, – svarstė vidurio puolėjas.

„Žalgirio“ arenoje įrašyto pokalbio metu keturis kartus geriausiu Lietuvos krepšininku išrinktas J.Valančiūnas patvirtino ir kurį laiką krepšinio užkulisiuose sklandžiusias kalbas apie jo karjeros pabaigą Lietuvoje.

„Esu prisižadėjęs karjerą baigti Utenoje, bet Lietuvoje niekam nesakau ne. Niekam nejaučiu jokių antipatijų. Myliu Lietuvos krepšinį ir mums reikia jam padėti, kelti jį į dar aukštesnį lygį, nes be pagalbos ir kažkokio postūmio į priekį, nieko nebus“, – atskleidė Lietuvos krepšinio žvaigždė.

VIDEO: #ŽalgirisOnAir #31 Jonas Valančiūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius