Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 23

Lietuvos rinktinės rungtynėse – D.Sabonio akistata su buvusiu komandos draugu

Gegužės viduryje startavusi prekyba bilietais į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolines rungtynes įgauna vis didesnį pagreitį. Sirgaliai aktyviai domisi artėjančiais susitikimais ir rezervuojasi vietas didžiausiose šalies arenose.
Domanto Sabonio triumfas
Domanto Sabonio triumfas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lietuvos krepšinio sirgalius buvo pripratęs prie fakto, kad kiekvieną vasarą Tėvynėje jis gauna koncentruotą krepšinio dozę ir gali šėlti aukščiausio lygio rungtynėse pasirinktame mieste. Tačiau dėl šį rudenį įdiegiamų FIBA naujovių Pasauliniame krepšinyje taip bus toli gražu ne kiekvieną vasarą. Todėl šių metų kontroliniai mačai įgauna dar didesnę prasmę“, – teigė LKF rinkodaros vadovas Justinas Liaudinskas.

Penkeriose šių metų kontrolinėse rungtynėse Lietuvoje rinktinė aistruolius pakvies drauge kovoti prieš išties solidžius varžovus.

Rugpjūčio 4–5 dienomis Klaipėdoje vyks turnyras, kuriame rungtyniaus Lietuva, Latvija, Lenkija ir Gruzija. Tai reiškia, kad, atvykę į spartų krepšinio augimą išgyvenantį uostamiestį, sirgaliai galės išvysti net 8 atletus iš NBA, puikiai pažįstamus visoje Europoje žaidžiančius krepšininkus ir netgi trenerius. Ilias Zouros treniruoja Gruzijos, o Ainars Bagatskis – Latvijos rinktinę.

Negana to, lietuvių akistata prieš Lenkijos komandą rugpjūčio 4 dieną bus ne tik pirmoji repeticija prieš artėjantį Europos krepšinio čempionatą, bet ir jėgų patikrinimas prieš oficialias FIBA Pasaulio čempionato atrankos rungtynes, kurias lapkričio mėnesį Klaipėdoje žaisime būtent prieš tuos pačius lenkus.

Dar viena intriga, kuri laukia aistruolių turnyre Klaipėdoje – tai jaunųjų Domanto Sabonio ir Przemyslavo Karnowskio, kurie dar visai neseniai buvo komandos draugai ir Gonzagos Universiteto komandos NCAA vedliai, akistata.

Rugpjūčio 15 d. Lietuvos rinktinė kontrolines rungtynes Kaune, „Žalgirio“ arenoje, sužais su Prancūzijos nacionaline komanda. Vėliau, rugpjūčio 23 dieną, Šiaulių arenos dešimtmečio jubiliejų minėsime mače su islandais, o pasirengimo ciklą vainikuos rungtynės su Ispanija rugpjūčio 25 d. Vilniuje, kur atvykę sirgaliai galės sumušti „penkis“ su krepšininkais bei deramai juos išlydėti į „EuroBasket 2017“.

„Draugiškai patariame suskubti, nes bilietų išties nelieka labai greitai. Jau dabar esame pardavę didelę jų dalį. Naujas etapas krepšinyje prasideda. Turime puikų šansą kartu sukurti dar vieną nepamirštamą, siautulingą vasarą“, – sakė LKF rinkodaros vadovas Justinas Liaudinskas.

Rungtynių, į kurias platinami bilietai, tvarkaraštis:

Rugpjūčio 4 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Švyturio“ arena, Klaipėda, 16 val. 45 min. Latvija – Gruzija, 19 val. 30 min. Lietuva – Lenkija;

Rugpjūčio 5 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Švyturio“ arena, Klaipėda, 16 val. 45 min. rungtynės dėl trečios vietos, 19 val. 30 min. turnyro finalas;

Rugpjūčio 15 d. „Žalgirio“ arena, Kaunas, 19 val. 30 min. Lietuva – Prancūzija;

Rugpjūčio 23 d. Šiaulių arena, 19 val. 30 min. Lietuva – Islandija;

Rugpjūčio 25 d. „Siemens“ arena, Vilnius 19 val. 30 min. Lietuva – Ispanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius