-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 28

M.Kiltinavičius po pirmos sezono pergalės: „Esame gera komanda visomis prasmėmis“

Marius Kiltinavičius jausmingai kalbėjo apie pirmąją savo auklėtinių pergalę šiame Lietuvos krepšinios lygos (LKL) sezone. Treneris vardijo pergalės priežastis ir pabrėžė – nepaisant nesėkmių serijos, ši Prienų komanda yra ypač vieninga.
Marius Kiltinavičius
Marius Kiltinavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po 16-ikos pralaimėjimų Prienų „Labas Gas“ išvykoje patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ rezultatu 86:74.

„Esu be galo laimingas, mūsų vyrai tikrai nusipelnė. Aš žinau, kiek visi įdeda darbo. Aš žinau, kiek visi stengiasi. Aš žinau tą vienybės jausmą, kuris yra komandoje. Kaip kiekvienas eina už kiekvieną ir kokie yra santykiai tarp žaidėjų, tarp žaidėjų ir trenerių. Sveikinimai visiems. Šiandien mes labai laimingi“, – kalbėjo M.Kiltinavičius.

Prieniškiai atitrūko antroje pirmojo kėlinio pusėje, kai surengė spurtą 14:0, o vėliau atsakė į visus „7bet-Lietkabelio“ bandymus priartėti.

„Manau, kad mes labai neblogai susitvarkėme gynyboje. Turėjome labai aktyviais rankas įvairiose situacijose – tiek „du prieš du“ situacijose, tiek pagalbose. Be to, žaidėme su pasitikėjimu nuo pat pirmos minutės, ir jo nepraradome sunkiausiu metu.

Patikėkit manimi, tai yra didžiulis vyrų nuopelnas, kad tokioje situacijoje mes einame ir žaidžiame be jokio sunkumo viduje. Su pasitikėjimu ir tikėjimu vienas kitu, vienas kito palaikymu“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „7Bet-Lietkabelis“ - „Labas Gas“ [2023-01-28]

„7bet-Lietkabelis“ krito net ir laimėjęs kovą dėl kamuolių (42:22), atlikęs gerokai daugiau rezultatyvių perdavimų (22:14) bei solidžiai atakavęs iš toli – 14/34, 42 procentai. Ties perimetru solidūs buvo ir prieniškiai – 10/21, 48 procentų taiklumas.

„Labiausiai ruošiamės jų žaidimui „du prieš du“, ir tai labai gerai veikė, bent didžiąją dalį. Taip pat, manau, kad labai gerai atakavome jų step-out gynybą. Kamuolys didžiąją rungtynių dalį nueidavo ten, kur nordavome, kad nueitų. Ir gerai šiandien pataikėme. Tai mums svarbu, nes turim gerai pataikančių žmonių, bet kartais tie pralaimėjimai spaudžia ir tai įveikti yra sunku. Bet šiandien didžiuojuosi visais“.

„Atsitraukimai nuo Stefano Penno labai pasiteisino, išsimušė iš žaidimo ir jis, ir jų komanda. Aišku, vėliau jis pataikė kelis tritaškius, bet apskritai, manau, šis sprendimas pasiteisino“.

Paklaustas, kiek reikšminga Prienams ši pergalė ir ar ji koreguoja sezono tikslus, M.Kiltimavičius kalbėjo:

„Mes visuomet žiūrim į kitas rungtynes ir einame tikėdami, kad galime laimėti. Ir tai ne tik žodžiai - viduj tikime, kad einame laimėti, nesvarbu - su kuo žaisime. Todėl, kad (pauzė)... esame gera komanda. Visomis prasmėmis. Manau, kad visi grįš su labai lengva širdimi, tikėjimu ateitimi, daug pozityvo ir noro toliau dirbti bei įrodinėti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius