-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 21

Mindaugas Kuzminskas – apie svajonę su Lietuvos rinktine ir Dainių Adomaitį

„New York Knicks“ klube kojas apšilęs Mindaugas Kuzminskas su nekantrumu laukia Europos krepšinio čempionato. Krepšininkas davė specialų interviu FIBA svetainei, kuriame nepagailėjo pagyrų naujam rinktinės treneriui Dainiui Adomaičiui.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / V.Dranginio/LTOK nuotr.

M.Kuzminskas įsitikinęs, kad Europos čempionate netrūks stiprių varžovų: „Šiuo metu Europoje yra labai daug gerų komandų. Nėra prastų rinktinių ir lengvų rungtynių. Niekas negali pradėti rungtynių galvodamas, kad laimės“.

Po olimpinių žaidynių Jonas Kazlauskas kalbėjo apie pagrindinį lietuvių trūkumą – fizinį pasirengimą. M.Kuzminskas mano, kad Europos čempionato metu tai bus taip pat svarbu.

„Svarbiausias dalykas yra būti fiziškai gerai pasirengusiems. Tai ypač svarbu tokio trumpo turnyro metu. Per trumpą laiką reikia kuo geriau pasirengti ir vis gerinti savo žaidimą. Turi pasiekti piką per dvi savaites arba būsi nemaloniai nustebintas“, – juokavo M.Kuzminskas.

Anot M.Kuzminsko, Europos čempionate viskas bus Lietuvos rinktinės rankose: „Viskas priklauso nuo mūsų, o ne kitų komandų. Svarbiausia būti fiziškai ir emociškai pasirengus jau pirmąją varžybų dieną.“

„Norime pasiekti pusfinalį, o po to jau žiūrėsime, kaip viskas klostysis. Kai pasiekti finalo ketvertą, viskas yra įmanoma. Visada kovojame dėl medalių“, – ambicingus planus atskleidė krepšininkas.

„Knicks“ naujokas prisipažino, kad svajoja su Lietuvos rinktine pasiekti kuo įmanoma daugiau: „Tai yra geriausias dalykas, kurį gali pasiekti savo karjeroje. Noriu tai patirti prieš atsisveikindamas su rinktine. Esame maža šalis, bet labai mylime krepšinį. Būtų nuostabu laimėti medalius savo šaliai. Pastaruosius du kartus iškovojome sidabrą, bet visada norime daugiau.“

M.Kuzminskas negailėjo pagyrų prie rinktinės vairo stojusiam Dainiui Adomaičiui: „Neabejoju, kad treneris padės mums tobulėti. Jis yra vienas iš geriausių Lietuvos trenerių. Mes visi turime vieną tikslą – sunkiai dirbti ir parodyti, koks talentingas yra Lietuvos krepšinis. Aš neabejoju, kad treneris Adomaitis puikiai padirbės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius