Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 14 /02:50

Nusivylęs Mantas Kalnietis: „Negerbiame nei savęs, nei tų, kurie nemiegojo Lietuvoje“

Pabudę sekmadienio rytą lietuviai galvos, kad tai buvo košmaras. Tačiau tai buvo realybė. Ispanija nušlavė Lietuvą net 50 taškų skirtumu 109:59, o Mantas Kalnietis Lietuvai siuntė atsiprašymą nuo visos komandos.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / V.Dranginio/LTOK nuotr.
Rio 2016 | Lietuva – Ispanija | Grupės varžybos

„Pasikartosiu, kaip buvo po Nigerijos pirmoji pusė, taip ir čia nusileidome akivaizdžiai noru, energija, kovingumu. Jeigu tik charakteriu sugebame laimėti, be jo prieš tokią talentingą komandą kaip Ispanija mums nėra ką veikti.

Negerbiame nei savęs, nei tų, kurie nemiegojo Lietuvoje. Esame olimpiadoje. Tokios rungtynės gal pamoka, bet per skaudi.

Mums reikia susimąstyti, jei norime kažką pasiekti, kad tai nepasikartotų. Nieko tragiško neįvyko, bet toks žaidimas, vaizdas... Gali pralaimėti, bet ne šitaip“, – po rungtynių žurnalistams kalbėjo M.Kalnietis.

Vienas iš dviejų rinktinės šviesulių juodąjį vakarą Rio (16 tšk. per 17 min.) nevyniojo į vatą. Akivaizdu, kad lietuvių rūbinėje bus karšta ir nacionalinės komandos senbuvis neleis į tokį pažeminimą pažiūrėti pro pirštus.

Kažkur plaukiojome, atrodo, ne čia buvome.

– Ar ispanai kažką padarė, dėl ko mūsų žaidimas sugriuvo?

– Negaliu pasakyti, kad jie nustebino. Ne, jie žaidė savo žaidimą ir mes tai leidome.

Kažkur plaukiojome, atrodo, ne čia buvome. Leidome jiems įsijausti, o kai taip padaro tokia talentinga komanda, patys matote, ką išdarinėja.

Mėtė nuo vienos kojos atsilošę tie metikai, kurie tokie nėra – Reyesas, Rubio... Jau kai paleidi į priekį ispanus, tai viso gero.

– Kaip atsigauti psichologiškai po tokio mačo?

– Nėra ko galvoti. Turime dvi dienas ir naujos rungtynės. Turime grįžti į komandinę lietuvišką dvasią. Turime ir pasimokyti, ir kartu pamiršti nesėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius