-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 10

P.Motiejūnas „apakęs“ dėl sirgalių palaikymo: „Šiuo metu nesame to verti“

Kauno „Žalgiris“ sezoną pradėjo aštuoniais pralaimėjimais Eurolygoje, o sekmadienį namie sugriuvo ir prieš amžiną priešą Vilniaus „Rytą“, bet po pastarosios nesėkmės kauniečiai sulaukė sirgalių palaikymo „Žalgirio“ arenos užkulisiuose. Tai žavi ir komandos vadovą Paulių Motiejūną.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nesėkmingiausią startą klubo istorijoje Eurolygoje išgyvenantys Lietuvos čempionai klimpsta vis giliau, bet P.Motiejūnas kalbėdamas „Žalgiris Insider“ platformoje liaupsino komandos sirgalius.

„Aš matęs tų krizių, kur tu bijodavai išeiti į gatvę. Dabar man gėda išeiti į gatvę, nes toks palaikymas ir tai, kas darosi tribūnose, ir tai, kad eina žmonės, ir tai, kaip fanai palaiko, – kalbėjo komandos vadovas. – Žinau, kad jie ir prieš treniruotę norėjo ateiti komandą palaikyti. Čia yra kosmosas. Čia yra tai, ko kiti nesuvokia.

Aš irgi esu apakęs, kad turime tokį palaikymą būdami tokioje prastoje situacijoje. Čia yra didžiausia pagarba, kokia tik gali būti, taip pat didžiausias stimulas. Man jo nereikia, bet tiek žaidėjams, tiek treneriams tai turėtų būti didžiausias stimulas kiekvieną dieną eiti ant parketo ir arti, arti, arti, kad atsiskaitytų už palaikymą, kurio šiuo metu esame neverti.“

Ketvirtadienį į viešumą išeis ir visas P.Motiejūno pokalbis. Tai bus pirmas „Žalgirio“ vadovo interviu nuo spalio 22 d., kai P.Motiejūnas kalbėjosi su 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius