-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 01 08

Po neįprastos vakarienės – LaVaro Ballo kirtis „Lakers“ treneriui ir netikėtas pasiūlymas

Ramiai į vieną Birštono restoranų susirinkę žmonės net nenutuokė, kad netrukus taps realybės šou filmavimo aikštelės dalimi, o garsiosios Ballų šeimos galva ir vėl suspindėjo griežtu pareiškimu. Iš pirmo žvilgsnio ramus sekmadienio vakaras virto tuo, ką jau tampa priimtina vadinti Ballų beprotybe.
Ballų šeimos vakarienės filmavimas ir LaVaras Ballas
Ballų šeimos vakarienės filmavimas ir LaVaras Ballas / 15min nuotr.

Pusę penktos vakaro į „Bir. Bur. Bar“ restoraną pradėjo rinktis technika apsikarstę vyriškiai. Jie ausyse turėjo ausines ir vis kažką negarsiai kalbėjo į mažyčius mikrofonus.

Šią įrangą 24sek teko matyti šalia „Vytautas Mineral SPA“, kai Ballų šeimynos gyvenimą fiksuojantys operatoriai filmavo viešbučio teritoriją.

Padavėja nuojautą, kad netrukus pavalgyti atvyks garsioji šeima, patvirtino ir sakė, kad Ballai šioje vietoje valgys jau antrą kartą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ballai atvyko į Birštoną
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ballai atvyko į Birštoną

Mergina pasakojo, kad kiti klientai per pirmąjį vizitą jautėsi nejaukiai, nesidžiaugė kūrybinės realybės šou komandos zujimu aplink ir restoranas greitai ištuštėjo.

Lygiai penktą vakaro pro duris žengė Ballų šeima su palyda.

Dvi kameros, virš galvų kabantys mikrofonai, specialus apšvietimas ir maždaug 10-ies žmonių komanda organizavo ir filmavo Ballų vakarienę.

Prie stalo susėdo tėtis LaVaras, jo brolis, žmona Tina su tėvais, taip pat verslo partneris Alanas Fosteris bei vadybininkas Derrenas Moore'as.

Prieš atsisėsdamas aštrialiežuvis tėtušis džentelmeniškai padėjo vis dar sunkiai judančiai žmonai nusivilkti striukę.

Tina Ball vasarį patyrė insultą, o po jo negalėjo kalbėti bei normaliai judėti. Dabar 50-metė sunkiai, bet geba sudėlioti sakinį. Būtent besąlygiškas rūpinimasis žmona ir yra viena geriausių ir labiausiai apkalbamų LaVaro Ballo savybių.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tina Ball
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tina Ball

Šeimos vakarienę su nuostaba stebėjo čia taip pat valgę lietuviai. Kai kurie akivaizdžiai žinojo, kas ta kompanija ir ką veikia operatoriai, apšvietėjai bei garso inžinieriai.

Tačiau vyresnio amžiaus moteris prie gretimo staliuko svarstė, kokį gi filmą čia amerikiečiai kuria.

Šeimos vakarienė truko apie pusantros valandos, o kameros išsijungė likus maždaug 15-ai minučių iki išvažiavimo. Viso vakaro metu LaVaras Ballas nebuvo toks entuziastingas, koks, tarkim, pasirodė atvykimo į Lietuvą dieną.

Kavinės svečiai, tarp kurių buvau ir aš, buvo paprašyti pasirašyti dokumentą, kuriuo leido antrą sezoną skaičiuojančio „Ball in the Family“ realybės šou kūrėjams rodyti savo veidą laidoje.

Po vakarienės – nepasitenkinimas „Lakers“ treneriu

Aliaus Koroliovo / 15min nuotr./LaMelo Ballas
Aliaus Koroliovo / 15min nuotr./LaMelo Ballas

Prie vakarienės stalo nebuvo LaVaro Ballo sūnų LaMelo ir LiAngelo, kurie, kaip 24sek pasakė pats tėvas, sekmadienio vakarą skyrė treniruotei. Tai vėliau patvirtino ir Prienų-Birštono „Vytauto“ atstovas. Jaunieji krepšininkai ruošėsi antradienio debiutui.

Net ir būdamas Lietuvoje garsusis tėtušis neaplenkia naujienų apie „Los Angeles Lakers“ klubą, kuriame rungtyniauja vyriausiasis jo sūnus Lonzo.

Iki sekmadienio Vakarų konferencijos autsaideriai buvo patyrę net 9 pralaimėjimus iš eilės, o žiniasklaidoje jau ne pirmą kartą pasirodė LaVaro Ballo nepasitenkinimas komandos treneriu.

Vakarienę pagyręs tėtušis surimtėjo išgirdęs klausimą apie dabartinę „Lakers“ situaciją.

Reikia pakeisti trenerį, jei pralaimi 20-čia taškų vienas rungtynes po kitų

„Lakers“ turi išspręsti kai kuriuos dalykus“, – 24sek sakė LaVaras Ballas.

Pasiteiravus, ar mano, jog atėjo laikas atleisti trenerį Luke'ą Waltoną, garsiosios šeimos galva atsakė teigiamai.

„Reikia pakeisti trenerį, jei pralaimi 20-čia taškų vienas rungtynes po kitų“, – 24sek rėžė LaVaras Ballas.

Paklaustas, kas, jo nuomone, turėtų užimti Los Andželo klubo trenerio kėdę, tėtušis vėl pralinksmėjo ir šį postą pasiūlė pačiam 24sek žurnalistui.

„Ką manai, jei pats būtum treneris?“ – juokėsi LaVaras Ballas, eidamas į jo laukiantį automobilį.

24sek taip pat juokais pasiteiravo, ar jo sąraše atsirastų vietos dabartiniam sūnų treneriui Virginijui Šeškui. „Mes nenorime, kad jis susierzintų. Jis ir čia turi daug darbų“, – gera nuotaika spinduliavo tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius