Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikios naujienos „vilkams“: Artūro Žagaro sugrįžimo laukiama jau kitą savaitę

Prieš pusmetį sudėtingą kelio traumą patyręs Artūras Žagaras yra arti sugrįžimo į aikštelę, 15min laidoje PIKENROLAS teigė Jonas Mačiulis, kurio vadovaujamame Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ klube latvis žaidė praėjusiame sezone.

Praėjusį savaitgalį sostinėje Gedimino Petrausko ir Jono Mačiulio išvarymais iš aikštės pažymėtoje dvikovoje Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ krito 83:102 prieš Vilniaus „Wolves“.

Prieš susitikimą J.Mačiulis šiltai bendravo su Artūru Žagaru, kuris prieš metus iššovė būtent „Nevėžio“ klube, o fantastišką žaidimą vėliau perkėlė net į pasaulio pirmenybes Azijoje.

„Į rikiuotę jis turėtų grįžti jau kitą savaitę, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė J.Mačiulis. – Artūras man sakė, kad bandė spėti sugrįžti jau dvikovai su „Nevėžiu“, bet leidimo negavo, tad sugrįžimas turėtų persikelti į kitos savaitės mačą.“

Šį trečiadienį Nedo Pacevičiaus treniruojami „vilkai“ namuose priims Mažeikių „M Basket-Delamode“ ekipą, o balandžio 20-ąją dieną (šeštadienį) sostinėje lankysis Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai.

23-ejų metų 190 cm ūgio Latvijos rinktinės įžaidėjas po planetos čempionato sudarė trejų metų kontraktą su Stambulo „Fenerbahče“ klubu, tačiau pirmąjį sezoną nuomos sąlygomis turėjo praleisti Vilniuje.

Vis dėlto su „Wolves“ marškinėliais A.Žagaras spėjo sužaisti vos penkerias rungtynes – pirmąjį Europos taurės mačą Paryžiuje bei keturias dvikovas „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

Dviejų pratęsimų pareikalavusiame mūšyje Panevėžyje su vietos „7bet-Lietkabeliu“ latviui plyšo vidinis šoninis kelio raištis. Operaciją ir reabilitaciją A.Žagaras atliko Stambule su „Fenerbahče“ priežiūra, o prieš kiek daugiau nei mėnesį sugrįžo į Lietuvą ir prisijungė prie „Wolves“.

17 pergalių ir 8 pralaimėjimus turintys „vilkai“ tvirtai žygiuoja trečioje „Betsafe-LKL“ vietoje, o iki reguliaraus sezono pabaigos jiems liko sužaisti 5 mačus.

VIDEO: PIKENROLAS: NBA krepšinis Vilniuje, J.Mačiulio išvarymas ir naujas M.Grigonio kontraktas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius