Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 04 30

Šaras po fiasko Prienuose: „Mano žaidėjai neatėjo į rungtynes“

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Prienuose „Skycop“ klubui buvo piktas. Kauno „Žalgirio“ treneris šįkart nenorėjo prisiimti atsakomybės už prastą žaidėjų pasirodymą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Skycop“ klubas 81:76 (23:20, 13:24, 21:12, 24:20) nukovė Kauno „Žalgirį“.

Prieš rungtynes Darjušas Lavrinovičius juokavo, kad neskriaus žalgiriečių, bet nuskriaudė. 39-erių veteranas pelnė 20 taškų ir atvedė Prienų klubą į pirmą pergalę prieš „Žalgirį“ nuo 2014 metų. Tai buvo tik ketvirtas „Žalgirio“ pralaimėjimas LKL šį sezoną.

Š.Jasikevičius trumpai kalbėjo po skaudaus pralaimėjimo ir atsisakė prisiimti atsakomybę.

„Noriu pasveikinti Prienų komandą su pergale. Jie buvo ta komanda, kuri šiandien kovojo. Labai dažnai prisiimu atsakomybę už komandos neparuošimą, bet šiandien tikrai to nedarysiu. Mano žaidėjai šiandien neatėjo į rungtynes“, – piktai kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

Žurnalisto paklaustas, kodėl įsiveržus į priekį nepavyko išlaikyti kontrolės, Šaras nukirto: „Nemanau, kad mes kažkada šiandien kontroliavome žaidimą. Aš nemačiau jokios kontrolės. Gal tu pastebėjai, aš nežinau.“

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Skycop“ - „Žalgiris“ [2019-04-30]

Eurolygoje sezoną baigęs Kauno „Žalgiris“ atliks tikrą LKL maratoną. Kauniečių po dviejų dienų lauks Utenos „Juventus“, po keturių – Panevėžio „Lietkabelis“, vėliau sužais dar trejas rungtynes per 5 dienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius