Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 22

„urBONUSas“: K.Maksvytis – apie sprigtus „Žalgiriui“, Šaro kopijas ir ateitį Klaipėdoje

Kazys Maksvytis yra vienintelis treneris Lietuvoje, per pastaruosius 20 metų į LKL finalą tris kartus atvedęs komandas, kurių pavadinimas nėra „Žalgiris“ ar „Rytas“. Bet didžiausi Lietuvos krepšinio vardai dar nesiryžta 41-erių specialistui patikėti savo vairo. Ko trūksta Kaziui Maksvyčiui? Apie tai su pačiu Klaipėdos „Neptūno“ strategu kalbamės 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / 15min nuotr.

K.Maksvytis 2014 ir 2016 m. į mūšį dėl LKL čempionų vardo sensacingai atvedė Klaipėdos „Neptūną“, 2017-aisiais – Panevėžio „Lietkabelį“.

Pernai su sudužusia „Neptūno“ ekipa strategas iškovojo LKL bronzą, o šiemet jau du kartus patiesė Kauno „Žalgirį“ ir rikiuojasi antroje turnyro lentelės vietoje.

24sek žiniomis, prie Deivido Gailiaus atvykimo į Klaipėdą prisidėjęs strategas pumpuoja raumenis dar vienam įsimintinam „Neptūno“ žygiui, kurie gali padėti jam išplaukti į dar neišbandytus tarptautinius vandenis.

„Geriausia reklama man yra ne agentas, o mano rezultatai. Jeigu pagal juos būsiu matomas, tai bus geriausia reklama. Manau, ateis tokia diena, kai galėsiu treniruoti ir kokį nors didįjį klubą“, – pasakojo Kazys Maksvytis.

„urBONUSas“ su K.Maksvyčiu apie: Lorenzo Williamso ašaras po pergalės ir garsiąją nuotrauką (02:20); kaip „Neptūnas“ skriaudžia „Žalgirį“ ir „Rytą“ (10:40); ko Maksvyčiui trūksta treniruoti didelį klubą (19:30); akmenis į savo daržą (27:00); Šarūno Jasikevičiaus kopijas (31:30); kontaktus su „Žalgiriu“ ir „Rytu“ (37:25); kaip suvaldyti sunkius charakterius (44:30); savo patikimiausius ginklanešius (48:15); kodėl gaila „Lietkabelio“ (51:30); ateitį „Neptūne“ (57:20).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Be to, 15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių. Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Portale 15min galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius