-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 12

„urBONUSas“: R.Petrauskas nededa taško: „Rimtai svarstyčiau pasiūlymą komentuoti „Žalgirį“

Roberto Petrausko jau kurį laiką negirdime komentuojančio krepšinio rungtynių. Tačiau trečiąją savo knygą apie Antrąjį pasaulinį karą prieš savaitę išleidęs 42-ejų vyras nustebino. „Labai smagu žiūrėti į šį „Žalgirį“. Aš ir dabar nevalingai save pagaunu, kad šitą „Žalgirį“ labai norėčiau komentuoti“, – krepšinio podkaste „urBONUSas“ atviravo ilgametis nacionalinis krepšinio balsas.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / 15min nuotr.

Prieš keletą metų nustojęs komentuoti „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje, vėliau jis buvo patrauktas ir nuo nacionalinės komandos mikrofono.

R.Petrauskas pasinėrė į kitas savo mylimas veiklas – protmūšių organizavimą, istorinių knygų rašymą ir intelektualių laidų vedimą, tačiau pastaruoju metu svajingai stebi Šarūno Jasikevičiaus vedamų žalgiriečių žaidimą.

Krepšinio sirgaliai komentatoriaus dar nepamiršo. Kai tik 2015-aisiais R.Petrauskas buvo patrauktas nuo Lietuvos krepšinio rinktinės mikrofono, net 8,5 tūkst. internautų pasirašė peticiją sugrąžinti komentatorių į eterį.

Vėliau R.Petrauskas komentavo LKL varžybas, tačiau nuo šio sezono jo balso nebegirdime.

Tačiau krepšinio podkaste „urBONUSas“ buvęs 15min laidos „Ginčas“ vedėjas atskleidė, jog taško komentatoriaus karjeroje nededa.

„Kai pasakiau, kad nebekomentuosiu LKL, žurnalistai parašė, kad Petrauskas baigia savo karjerą, nors aš nieko tokio nesakiau. Jei man krepšinis būtų nesvarbus, dzin, sakyčiau taip, viskas, tai jau baigtas mano gyvenimo etapas ir daugiau nebesižvalgysiu atgal. Bet aš taip nesakau, – kalbėjo R.Petrauskas. – Jeigu gaučiau pasiūlymą komentuoti šitą „Žalgirį“, blemba, tikrai rimtai svarstyčiau.“

VIDEO: „urBONUSas“: R.Petrauskas nededa taško: „Tokį „Žalgirį“ norėčiau pakomentuoti“

Krepšinio podkastas „urBONUSas“ ir Robertas Petrauskas apie: meilę, kuri atitraukė nuo krepšinio (01:00); jaudulį prieš pirmąsias komentuotas rungtynes (9:00); keistą lemtingą komentatorių konkursą (14:50); TV filosofiją, kad nuimti R.Petrauską – „nieko tokio“ (22:50); atmestą komentavimo pasiūlymą, dėl kurio jis dabar gailisi (27:30); kodėl buvo sunku komentuoti „Žalgirį“ (36:23); kodėl R.Petrauskas buvo patrauktas nuo rinktinės komentavimo (43:30); pasiūlymą komentuoti „Žalgirį“, kurį svarstytų (52:00).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min šiemet žada ir daugiau audionaujienų. Šiuo metu kuriama nauja audioplatforma, kurią finansuoja „Google“ valdomas „Digital News Initiative“ fondas. Mobiliojoje programėlėje ir portale 15min vartotojai galės klausytis profesionaliai įgarsintų straipsnių, podkastų, diskusijų ir kitokio turinio.

Portale 15min galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius