Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 23

Vilniaus „Ryto“ naujokas „greituolis“: „Man svarbiausia – laimėti“

Kennethas Smithas pravardę „Speedy“ (liet. „greituolis“) gavo dar vaikystėje. Būsimą krepšininką taip praminė močiutė. 28-erių 191 cm ūgio įžaidėjas dabar džiaugiasi karjeros etapu Lietuvoje.
Kennethas Smithas
Kennethas Smithas / rytasvilnius.lt nuotr.

„Truputį pasidomėjau ir sužinojau, kad Vilniuje ir Lietuvoje gyvena gana daug žmonių. Tiesiog džiaugiuosi čia būdamas ir galėdamas pagaliau žaisti krepšinį“, – dar šalia Vilniaus oro uosto pasakojo „greituolis“.

Apie Lietuvą ir jos krepšinį K.Smithas žino ne tik iš interneto. Praėjusį sezoną jis čia viešėjo su Antverpeno „Giants“ klubu iš Belgijos ir skriaudė Panevėžio „Lietkabelį“.

Pirmajame mače Panevėžyje „Speedy“ įmetė 15 taškų (5/10 trit.) ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, atsakomajame susitikime Belgijoje – 23 taškai (4/5 trit.) ir 5 rezultatyvūs perdavimai.

„Taip – Panevėžio „Lietkabelis“, prieš juos turėjau visai neblogus skaičius. Mes išlyginome seriją 1-1 ir laimėjome grįžus namo. Tikiuosi, kad tai mane paruošė kovoms Lietuvoje“, – teigė amerikietis.

Save jis pristatė, kaip komandinį žaidėją. „Man pirmiausia yra komanda. Dalinuosi kamuoliu, pelnau taškus, galiu gintis ir daryti daug dalykų, bet iš esmės noriu laimėti rungtynes, LKL ir patekti į kitą Čempionų lygos etapą“, – tęsė K.Smithas.

„Tikiuosi mums pavyks pasiekti savo tikslus taurės varžybose ir šalies čempionate, bet iš pradžių – norime patekti į kitą Čempionų lygos etapą“, – pridūrė amerikietis.

Susitaręs su įžaidėju Vilniaus „Rytas“ dar ieško ir vieno aukštaūgio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius