Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 03 23

Vilniaus „Rytui“ šoko dešimt metų, bet dabar sako „sudie“

Dešimt metų Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo sirgaliams šokusi Sigita Belickaitė suka kita karjeros kryptimi.

S.Belickaitė pirmą kartą Vilniaus krepšinio publikai pasirodė 2010 metais – tada „Rytas“ dar tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu.

Praėjus dešimt metų ištikima „Ryto“ šokėja palieka krepšinio areną.

„2010-2020. Uhhh, – ilgas laiko tarpas! – Instagram parašė S.Belickaitė. – Beveik pusė mano gyvenimo praleista @rytasvilnius užkulisiuose ir 10 nuostabių metų su @rytasdanceteam šokėjomis!

View this post on Instagram

2010-2020. Uhhh ilgas laiko tarpas! Beveik pusė mano gyvenimo praleisto @rytasvilnius užkulisiuose ir 10 nuostabių metų su @rytasdanceteam šokėjomis! Neplanavau, kad šokių karjerą @rytasdanceteam baigsiu nežinodama, jog Siemens arenoje šokau paskutines savo rungtynes, bet jaučiu atėjo jau laikas.. Noriu padėkoti visoms šokėjoms, su kuriomis teko šokti, už tai, kad palaikėte, pralinksminote, kartu kūrėte, keliavote ir durniavote, trenerėms, kurios atsidavė savo darbui ir pamatė manyje kažką, kas leido man 2010 metų rugpjūtį būti atrinktai į komandą, kuri iš tikrųjų dar tų pačių metų vasarą atrodė kaip neįgyvendinama svajonė.. bet svajonės pildosi, jei labai to nori, tuo spėjau jau įsitikinti :) Ačiū visam @rytasvilnius klubui ir administracijai už rūpestį, fanams ir @b_tribuna už palaikymą! Šokiai visada bus ir liks mano viena didžiausių, jei ne pačia didžiausia gyvenimo aistra, tačiau laikas su @rytasdanceteam nepakartojamas ir vienintelis, 16metė mergaitė per tuos 10 metų gavo daugiau gyvenimiškos patirties nei mokykloje, universitete ir kitose veiklose sudėjus, jie man atvėrė daug kelių ir galimybių, pradedant @betsafelkl laidų vedimu, o vėliau ir darbu, ačiū Remigijui ir Romualdui už tikėjimą, baigiant dabartine užaugusia, pasitikinčia savimi, nebijančią iššūkių, sugebančią rasti kalbą bene su visais, komercinių NT investicinių projektų patarėja. Esu wooow kokia dėkinga ir ypatingai už tai, kad šokiai Ryto komandoje man neleido užsisukti rutinoje ir net gi leisdavo kaskart bešokant ar rungtynėse, ar treniruotėse, pamiršti visas problemas, dienos galvos skausmus ir tiesiog mėgautis akimirka įsijaučiant į muzikos ritmą.. paleidžiu be ašarų (gal truputį:)))), nes kiekvienas gyvenimo etapas savaip gražus, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad nepasiilgsiu, tad nepažadu ir, kad neišbėgsiu kada į aikštelę. Su didele meile sakau Visiems, kas buvote to dalimi, AČIŪ! O ypatingai tėvams @ramunebel ir @algirdasbelickas , kurie mane dar 6 metų nuvedė į pirmąją pramoginių šokių treniruotę!❤️ #cheerleader #passion #rytas #lkl #career #10years #thankyou

A post shared by Sigita Belickaite (@sigitabel) on

Neplanavau, kad šokių karjerą baigsiu nežinodama, jog „Siemens“ arenoje šokau paskutines savo rungtynes, bet jaučiu, kad atėjo jau laikas.

Noriu padėkoti visoms šokėjoms, su kuriomis teko šokti, už tai, kad palaikėte, pralinksminote, kartu kūrėte, keliavote, durniavote, trenerėms, kurios atsidavė darbui ir pamatė manyje kažką, kas leido man 2010 metų rugpjūtį būti atrinktai į komandą.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilniaus „Ryto“ šokėjos
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilniaus „Ryto“ šokėjos

Nuo šešerių metų pramoginius šokius lankiusi mergina į „Rytą“ atėjo būdama 16-os metų.

Dabar 26-erių S.Belickaitė dirba nekilnojamojo turto investicinių projektų patarėja.

„Paleidžiu be ašarų (gal truputį), nes kiekvienas gyvenimo etapas savaip gražus, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad nepasiilgsiu, tad nepažadu ir, kad neišbėgsiu į aikštelę“, – rašė S.Belickaitė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vilniaus „Ryto“ šokėjos
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vilniaus „Ryto“ šokėjos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius