Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 14

Žaidėjais nusivylęs Šarūnas Jasikevičius: „Buvome labai arti sensacijos“

Kauno „Žalgiris“ sunkiai startavo Karaliaus Mindaugo taurės turnyre. „Šiauliai“ ilgai grasino sukurti sensaciją, tačiau galiausiai nusileido 78:85. Šarūnas Jasikevičius po rungtynių negailėjo kritikos savo auklėtiniams.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šarūnas Jasikevičius nebuvo patenkintas komandos nusiteikimu.

„Tai buvo labai prastos rungtynės. Ypač iš užsivedimo pusės. Galbūt nesupratome šių rungtynių svarbos. Dėl to esu nustebęs. Nesuprantu, kodėl komanda buvo be emocijų. Gal kai kurie žaidėjai dar neatsigavę po ligų. Bet šiaip buvo labai labai blogos rungtynės. Gerai, kad tęsiame kovą dėl taurės. Tik tai tas“, – nusivylęs kalbėjo Š.Jasikevičius.

Paklaustas apie pirmąją turnyro sensaciją, kai „Dzūkija“ išmetė Klaipėdos „Neptūną“, Šaras rimtai įspėjo savo komandą: „Negali sakyt, kad nenustebino. Bet labai arti sensacijos buvome mes. Daug stebinti tokie dalykai neturėtų. Čia yra taurė ir ji turi savo specifiką. Jeigu mes nepakeisime mentaliteto, mus tikrai nustebins šeštadienį.“

VIDEO: SIL–Karaliaus Mindaugo taurės rungtynių komentarai: „Žalgiris“ - „Šiauliai“ [2017-02-14]

Laurynas Birutis pelnė net 35 taškus ir pagerino Karaliaus Mindaugo taurės rezultatyvumo rekordą. L.Birutis taip pat atkovojo 11 kamuolių ir tempė „Šiaulius“ visų rungtynių metu.

„Jis žaidžia gerą sezoną, bet šitaip jam siausti tikrai negalima. Manau, kad jis tikrai gali žaisti aukštesniame lygyje. Jis jau tai įrodė. Malonu, kad tai mūsų žaidėjas ir jis tobulėja“, – apie „Žalgirio“ sistemos auklėtinį kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

Kauniečiams negalėjo padėti Beno Udrihas. Anot trenerio, šis dar jaučia kojos skausmus ir dėl dalyvavimo pusfinalyje bus sprendžiama prieš pat rungtynes.

Pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ susitiks su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius