Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 12

„Žalgirio“ naujokai pasirinko numerius: ne vienas teiravosi ir dėl P.Jankūno skaičiaus

Naujojo sezono pradžios belaukiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nusprendė, kokie numeriai artimiausius metus puoš jų marškinėlius.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Per komandos pristatymą pirmasis į aikštelę išbėgs „Žalgirio“ naujokas Keenanas Evansas. Pradėjęs profesionalo karjerą Europoje jis visad rinkdavosi skaičių 2, kuris atsiras ir ant žaliai-baltų marškinėlių.

Po jo ant parketo žengs 3-iąjį numerį pasirinkęs komandos naujokas Dovydas Giedraitis. Pastaraisiais metais jis žaisdavo 33-iuoju numeriu pažymėtais marškinėliais, bet šį numerį buvo užsirezervavęs „Žalgiryje“ jau anksčiau žaidęs Tomas Dimša.

Ne vienas naujokas atsargiai pasiteiravo, ar yra galimybė gauti 13-ąjį numerį, tačiau iš pagarbos ką tik karjerą baigusiam ilgamečiam kapitonui Pauliui Jankūnui šis numeris lieka laisvas. Todėl vietoj visą karjerą jį lydėjusio skaičiaus Kevarriusas Hayesas ant savo marškinėlių turės numerį 8.

Pastaraisiais sezonais naudotus numerius laisvus rado į „Žalgirį“ atvykę Rolandas Šmitas (Nr. 10), Ignas Brazdeikis (Nr. 17) ir Arnas Butkevičius (Nr. 51).

Du „Žalgirio“ aukštaūgiai Laurynas Birutis ir Motiejus Krivas pasirinko gretimus skaičius – 15 ir 14. Dar vienas jaunasis žalgirietis Liutauras Lelevičius vilkės 45-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Galvos sukti nereikėjo komandos senbuviams, kurie liko ištikimi savo numeriams. Lukas Lekavičius toliau bus susietas su numeriu 4, Mantas Kalnietis – 9, Karolis Lukošiūnas – 16, Tyleris Cavanaugh – 34, Edgaras Ulanovas – 92.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius