-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 05

Dėl Renaldo Seibučio nustebęs Tomas Pačėsas sveikino savo komandą

Tomas Pačėsas neištvėrė, kai Brockas Motumas iš to paties aikštės centimetro paleido trečią laisvą tritaškį į „Lietuvos ryto“ krepšį iš eilės. Trečiasis australo šūvis kritiniu metu didino Kauno „Žalgirio“ pranašumą 64:58. Įsiaudrinęs T.Pačėsas maskatuodamas rankomis kvietė nuo suolo Artūrą Jomantą, kurį dar prieš akimirką skausmingai ant žemės guldė Robertas Javtokas. Bet ir patikimai besigynęs puolėjas nebeišgelbėjo vilniečių nuo trečiojo pralaimėjimo žalgiriečiams šį sezoną 72:79.
Tomas Pačėsas
„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ mūšis Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sveikiname „Žalgirį“ su pergale. Norime padėkoti sirgaliams už puikią atmosferą ir palaikymą. Stengėmės atsidėkoti geru žaidimu, – kreipėsi treneris į 9,9 tūkst. „Siemens“ arenoje susirinkusių žiūrovų. – Neblogai mums viskas sekėsi. Žaidimas buvo apylygis. Aišku, lemiamas persilaužimas įvyko, kai paleidome Motumą (3/4 trit.). Manau, tai buvo lemiamas faktorius.

Aišku, „X faktorius“ buvo Seibutis. Neatsimenu, kada jis būtų įmetęs tiek daug taškų. Bet tai mūsų bėda. Leidome jam mesti iš po krepšio. Centrai buvo per giliai. Bet čia tokios detalės...

Noriu pasveikinti savo komandą su 12 atkovotų kamuolių puolime prieš „Žalgirį“, tik 9 klaidomis – tikrai neblogas žaidimas.

Neblogai pavyko Jomanto žaidimas nugara į krepšį, Gudaitis, Gordonas. Momentai buvo geri, bet trūko kitų žaidėjų indėlio. Labai prastas baudų pataikymas (27/36). Manau, su geresniu pataikymu galėjome būti žaidime iki pat galo. Ir turėjome būti. Bet komandos kovojo, stengėsi.

Noriu pasveikinti Gudaitį, kuris po tokios pertraukos sužaidė labai solidžias rungtynes. Matome, kaip jo indėlio trūko visą laiką. Džiaugiuosi, kad žmogus grįžo.“

Spaudos konferenciją kuravusiam Remigijui Kazilioniui vos tik paklausus žurnalistų, ar bus klausimų, akimirką jų neišgirdęs T.Pačėsas ištarė „ačiū“ ir pakilo iš savo vietos.

R.Seibutis prieš „Lietuvos rytą“ sužaidė rezultatyviausią sezono mačą – pelnė 12 taškų.

A.Gudaitis nerungtyniavo nuo gruodžio 23-osios, bet vos tik grįžęs po delnikaulio traumos per 25 minutes pelnė 11 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

Tačiau nei jo, nei kitų „Lietuvos ryto“ žaidėjų indėlio nepakako pergalei. Su 15 pergalių ir 7 pralaimėjimais vilniečiai jau dviem pergalėmis atsilieka nuo antroje vietoje žengiančio Panevėžio „Lietkabelio“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius