Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 20

Ant „Lakers“ žvaigždės kojos nusileidęs D.Sabonis patyrė traumą: greičiausiai rimtą

Domantas Sabonis surengė puikų pasirodymą Los Andželo „Crypto.com“ arenoje ir svariai prisidėjo prie „Indiana Pacers“ pergalės, tačiau rungtynių pabaigoje patyrė traumą, kuri, anot komandos trenerio, gali būti rimta.
Domantas Sabonis patyrė traumą
Domantas Sabonis patyrė traumą / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Lietuvis rungtynėse prieš „Los Angeles Lakers“ pelnė 20 taškų, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų, o puikų ketvirtąjį kėlinį sužaidę „Pacers“ triumfavo 111:104.

Vis dėlto pergalė nepraėjo be pasekmių.

Ketvirtajame kėlinyje likus mažiau nei penkioms minutėms D.Sabonis atkovojo kamuolį tarp kelių varžovų, tačiau nusileido ant buvusio komandos draugo Russello Westbrooko kojos ir pasisuko čiurną.

VIDEO: Domanto Sabonio trauma

Lietuvis krito ant žemės ir surėkė iš skausmo, bet po kelių minučių buvo pasiruošęs tęsti rungtynes ir net pataikė vieną svarbiausių metimų rungtynėse, kai likus mažiau nei trims minutėms nutolino „Pacers“ iki 104:96.

Tačiau čiurnos traumos pasekmės staigiai neišgaravo – po rungtynių D.Sabonis šaldė sužeistą vietą, o „Pacers“ treneris Rickas Carlisle'as atskleidė, kad lietuvio trauma gali būti rimta.

„Domantas pasisuko čiurną ir greičiausiai tai rimta trauma“, – sakė specialistas.

Tiesa, jis pagyrė lietuvį už pasiaukojimą liekant aikštėje net ir po sužeidimo.

„Jis nenorėjo palikti aikštelės ir buvo nusiteikęs padėti mums laimėti. Kartu su Carisu (LeVertu, pelniusiu 22 taškus ketvirtajame kėlinyje – red. past.) ir kitais vyrukais jis tempė komandą į priekį“, – sakė R.Carlisle'as.

Manoma, kad D.Sabonis tikrai praleis ateinančios nakties „Pacers“ rungtynes San Fransiske prieš „Golden State Warriors“. Dėl tolesnių susitikimų kol kas nėra aišku.

Lietuvis šį sezoną vidutiniškai per susitikimą renka po 19 taškų, atkovoja po 11,9 kamuolio ir atlieka po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius