Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21

Artėja NBA sugrįžimas? Klubai tikisi jau vasaros pradžioje sukviesti žaidėjus

Daugiau nei du mėnesius koronaviruso įšale išbuvusi NBA bunda iš miego. Stipriausia pasaulio lyga kruopščiai ruošia sugrįžimo planą, o klubai tikisi artimiausiu metu sulaukti instrukcijų apie galimą po pasaulį išsibarsčiusių žaidėjų grįžimą į komandas, kuris turėtų įvykti apie birželio 1-ąją dieną, skelbia NBA apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.
Frankas Vogelis ir LeBronas Jamesas
Frankas Vogelis ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

NBA sezonas sustabdytas nuo kovo 11-ąją dieną, kai koronaviruso pandemija palietė pirmąjį žaidėją lygoje, „Utah Jazz“ centrą prancūzą Rudy Gobertą.

Dauguma žaidėjų šį laikotarpį praleido miestuose, kurių klubams atstovauja, individualiai dirbdami bei taip bandydami palaikyti sportinę formą.

Tačiau kai kurie krepšininkai, tarp kurių ir „Dallas Mavericks“ žvaigždė Luka Dončičius, nesilaikė lygos rekomendacijų bei pertraukos metu išvyko į Europą ar kitą šalį už JAV ribų.

Nurodoma, jog lygai reikės JAV prezidento Donaldo Trumpo pagalbos, bandant sugrąžinti žaidėjus į šalį.

Skelbiama, jog krepšininkų parvykimui bus paskirta apie dvi savaites. Savaitę ar dvi žaidėjai individualiai sportuos klubų treniruočių bazėse, o tuomet 2-3 savaites galės vykti komandinės pratybos.

Praėjus šiems žingsniams, komandos suvažiuos į saugią vietą, kurioje galės tęsti sezoną.

Favoritu priimti ekipas laikomas „Disney“ parkas, užimantis 100 kvadratinių kilometrų teritoriją bei turintis bent 12 viešbučių ir ne vieną transliacijoms tinkamą krepšinio areną.

A.Wojnarowski praneša, jog vyraujanti nuomonė tarp NBA klubų savininkų, generalinių direktorių bei žaidėjų jog sezonas bus pratęstas dar iki liepos mėnesio.

Tiesa, dar nėra aišku kokį formatą lyga bei žaidėjų asociacija pasirinks sezono užbaigimui. Ar ekipos užbaigs reguliarųjį sezoną? Kaip atrodys atkrintamosios? Ar jos bus trumpinamos?

Klausimų ir nežinomųjų dar yra, bet situacija linksta link to, jog NBA krepšinis šią vasarą įvyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius