Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 14

Atsinaujinusi „Cavaliers“ – lyg sustyguotas mechanizmas: nugalėjo ir „Thunder“

LeBronas Jamesas ir naujai atvykę komandos draugai rungtyniauja lyg ilgamečiai partneriai aikštėje. „Karalius“ vėl buvo lyderis, o „Cleveland Cavaliers“ (34-22) 120:112 (29:28, 33:29, 29:30, 29:25) palaužė „Ohlahoma City Thunder“ (32-26) klubą.
„Cleveland Cavaliers“ – „Oklahoma City Thunder“
„Cleveland Cavaliers“ – „Oklahoma City Thunder“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Tai buvo antroji Klivlando ekipos pergalė iš eilės nuo tada, kai prie komandos prisijungė George'as Hillas, Rodney Hoodas, Jordanas Clarksonas ir Larry Nance'as.

„Tai buvo scenarijaus pakeitimas ir mes stengiamės iš to pasiimti viską, ką galime. Tiesiog stengiamės, kad nauji vaikinai komandoje jaustųsi kuo komfortiškiau ir kad jų perėjimas kuo mažiau atsispindėtų žaidime“, – po rungtynių žurnalistams sakė LeBronas Jamesas.

Iš viso „Karalius“ per 40 minučių surinko net 37 taškus, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 8 kamuolius ir buvo naudingiausias komandoje.

Tiesa, L.Jamesui būnant aikštėje, varžovai pelnė vienu tašku daugiau. Neigiamą +- rodiklį turėjo visi „Cavs“ starto penketo krepšininkai. O štai visi atsarginiai pagal šią kategoriją buvo „teigiami“.

Atsinaujinusią Klivlando komandą gyrė ir „Thunder“ treneris Billy Donovanas: „Manau, kad jų galimybės ir įgūdžiai, nors ir buvo geri, dabar yra aukštesniame lygyje.“

L.Jamesas gyrė „Cavaliers“ generalinį vadybininką Koby Altmaną už tai, kad šis mainų metu padarė viską, ko komandai reikėjo.

„Mums iki tol niekas nesisekė. Jis padarė pakeitimus, kurie buvo geriausi. Dabar jau man priklauso užduotis užtikrinti, kad naujai atvykę žaidėjai pritaptų. Tai mano darbas. Jau trečios rungtynės iš eilės, kai prarėkiau balsą. Visas rungtynes bandau išlaikyti intensyvią komunikaciją“, – pasakojo L.Jamesas.

Pralaimėjusiems 25 taškus surinko Paulas George'as, Carmelo Anthony pridėjo 24, Stevenas Adamsas pelnė 22 taškus ir nusiėmė 17 kamuolių, o Russellas Westbrookas rezultatyviausių ketvertą užbaigė su 21 tašku.

„Thunder“: P.George'as 25, C.Anthony 24 (7 atk. kam.), S.Adamsas 22 (17 atk. kam.), R.Westbrookas 21 (12 rez. perd., 7 atk. kam.), J.Grantas 14.

„Cavaliers“: L.Jamesas 37 (8 atk. kam., 8 rez. perd.), J.Smithas 18, J.Clarksonas ir R.Hoodas po 14, L.Nance'as 13 (9 atk. kam.), J.Greenas 10.

VIDEO: „Thunder“ – „Cavaliers“

Kiti rezultatai:

„Toronto Raptors“ – „Miami Heat“ 115:112

„Millwaukee Bucks“ – „Atlanta Hawks“ 97:92

„Minnesota Timberwolves“ – „Houston Rockets“ 108:126

„Dallas Mavericks“ – „Sacramento Kings“ 109:114

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius