Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 13

K.Maksvytis kirto „Neptūno“ sirgaliams: „Žaidžiame su likučiais, o aš blogas treneris“

Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis prisiėmė atsakomybę dėl komandos pralaimėjimo Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje, tačiau sirgalių elgesio nepateisino.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Klaipėdoje vykusiose rungtynėse „Neptūnas“ 77:85 nusileido „Dzūkijos“ ekipai. Tai reiškia, kad Karaliaus Mindaugo taurės turnyras Klaipėdoje vyks be šeimininkų.

„Noriu atsiprašyti savo sirgalių. Be abejo, turiu prisiimti visą atsakomybę už šį pralaimėjimą. Man nepavyko nuteikti komandos rimtai kovai. Eigoje atsirado baimė, kad galime pralaimėti namuose. Rizikavome ir nesilaikėme savo taisyklių. Kiekviename kėlinyje praleidome po 20 taškų ir daugiau“, – pralaimėjimą apibūdino K.Maksvytis.

Baigiantis rungtynėms „Neptūnas“ sulaukė savo komandos sirgalių švilpimų, kurie skirstėsi iš arenos. Tai supykdė komandos trenerį.

„Kad ir kaip man bebūtų gėda, nemanau, kad tikri komandos fanai po tokių įvykių, kas atsitiko komandai, gali šaukti „Gėda“ ir palikti mūsų komandą dar nesibaigus rungtynėms.

Taip išeina, kad Maksvytis žaidžia su likučiais ir pralaimi, tai yra blogas treneris.

Taip išeina, kad Maksvytis žaidžia su likučiais ir pralaimi, tai yra blogas treneris. Ir komanda yra bloga, kuri žaidžia su likučiais, o kiti susirenka geriausius ir yra geri“, – įpykęs kalbėjo K.Maksvytis.

Primename, kad sezono viduryje Klaipėdos klubas dėl rimtų finansinių problemų neteko net trijų lyderių – į Vilnių išvyko Mindaugas Girdžiūnas ir Arnas Butkevičius, o į užsienį patraukė Juanas Palaciosas.

Vienas dabartinės komandos lyderių Renaldas Seibutis į „Dzūkijos“ krepšį įmetė tik 8 taškus, bet treneris jo nekaltino: „Man neapsiverčia liežuvis kaltinti Renaldo, kai jis taip pusę sezono mus traukia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius