-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 22

Atsipūtė „Kings“ ir Lietuvos rinktinė – D.Sabonis išvengė rimtos kelio traumos

Dėl skausmingos kelio traumos rungtynių nebaigusiam Domantui Saboniui atliktas magnetinio rezonanso tyrimas parodė, kad lietuvis išvengė rimto sužeidimo.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

„Sacramento Kings“ pranešė, kad 25-erių aukštaūgis susimušė kaulą, tačiau svarbiausia, kad jokie struktūriniai pažeidimai – meniskas, raiščiai – nebuvo nustatyti.

Tiesa, į aikštę D.Sabonis grįš ne anksčiau nei po 10 dienų. Dabar lietuvio lauks reabilitacija, o po 10 dienų jo kelio būklė bus iš naujo įvertinta.

Vos 13 vietą NBA Vakarų konferencijoje sezone užimanti „Kings“ (25-48) ekipa, vargu, ar patektų bent į įkrintamąsias varžybas, todėl saugo abu savo lyderius. Pastaruoju metu dėl rankos traumos nerungtyniauja ir pagrindinis komandos įžaidėjas De‘Aaronas Foxas.

D.Sabonis susižeidė pirmadienį, kai rungtynėse su NBA lyderiais „Phoenix Suns“ keliais susidūrė su Mikalu Bridgesu ir skausmo perkreiptu veidu iškeliavo į rūbinę.

Paskutines reguliariojo sezono rungtynes „Kings“ žais balandžio 6 dieną, todėl neaišku, ar D.Sabonis šiame sezone dar žengs ant parketo.

„Indiana Pacers“ ekipoje sezoną pradėjęs, bet vėliau į Sakramentą išmainytas lietuvis vidutiniškai renka po 18,9 taško, 12,1 atkovoto kamuolio ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo šiame NBA sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius