-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2023 03 22

Dviguba „Clippers“ nesėkmė: pralaimėjo ir prarado Paulą George'ą

„Los Angeles Clippers“ (38-35) komandos vakaras „Crypto.com“ arenoje apkarto. Tyronno Lue auklėtiniai ne tik nusileido „Oklahoma City Thunder“ (36-36) krepšininkams 100:101 (22:23, 29:33, 30:24, 19:21), bet ir dėl traumos neteko rezultatyviausio krepšininko Paulo George'o.

23,9 taško per susitikimą šį sezoną renkantis „Clippers“ puolėjas aikštę paliko likus mažiau nei penkioms minutėms ketvirtajame kėlinyje.

P.George'as kovojo dėl kamuolių gynyboje, tačiau ore jo kelis susidūrė su „Thunder“ žaidėjo Luguentzo Dorto keliu ir P.George'o koja nesėkmingai leidosi ant žemės.

„Clippers“ lyderis iš karto pajuto skausmą ir puolė ant parketo, ant kurio pragulėjo kelias minutes, kol galiausiai su komandos draugų pagalba paliko aikštelę.

T.Lue po rungtynių pranešė, kad P.George'o situacija vis dar vertinama ir tiksli diagnozė dar nenustatyta.

„Clippers“ vedlys iki traumos spėjo pelnyti 18 taškų, atkovoti 7 kamuolius ir atlikti 5 rezultatyvius perdavimus.

Jei P.George'o trauma būtų rimta, tai būtų didžiulis smūgis „Clippers“ ambicijoms. 5 iš pastarųjų 6 rungtynių iki akistatos su „Thunder“ laimėję Los Andželo krepšininkai buvo penkti Vakarų konferencijoje ir pretendavo į pirmąjį ketvertą bei namų aikštės pranašumą pirmajame atkrintamųjų varžybų etape.

Be P.George'o likę „Clippers“ dar turėjo šansą įveikti „Thunder“, tačiau paskutinėje atakoje Kawhi Leonardas nerado sprendimą ir nespėjo išmesti kamuolio iki finalinės sirenos.

„Clippers“ išlieka penkti Vakaruose, bet jiems ant kulnų lipa tiek „Golden State Warriors“ (37-36), tiek vienodus santykius turinčios „Thunder“ ir „Dallas Mavericks“ (36-36) ekipos.

„Clippers“: Kawhi Leonardas 21 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), Paulas George'as 18 (9/12 dvit., 0/5 trit., 7 atk. kam., 5 rez. perd.), Russellas Westbrookas 15 (8 atk. kam.), Ivica Zubacas 13.

„Thunder“: Shai Gilgeousas-Alexanderis 31 (11/21 dvit., 7 atk. kam.), Jalenas Williamsas 20 (8 atk. kam.), Joshas Giddey 13 (6 atk. kam., 6 rez. perd.), Isaiah Joe 12.

Kiti rezultatai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius