Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 22

Dwyane'as Wade'as vos netapo Mindaugo Kuzminsko komandos draugu

„New York Knicks“ šią vasarą negaišo laiko ir akimirksniu pradėjo stiprinti komandą, kuri 2014-2015 m. sužaidė blogiausią sezoną savo komandos istorijoje (17-65). Ekipa į Niujorką prisiviliojo ne vieną solidų krepšininką, tarp kurių galėjo būti ir Dwyane'as Wade'as.
Dwyane'as Wade'as ir Carmelo Anthony
Dwyane'as Wade'as ir Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Knicks“ komandos pavadinimas šią vasarą buvo nemažai minimas ir Lietuvos žiniasklaidoje, nes ekipą papildė Mindaugas Kuzminskas. Be lietuvio, į Niujorką persikėlė Derrickas Rose'as, Joakimas Noah, Courtney Lee ir Brandonas Jenningsas.

Tai itin solidūs pagrindinės rotacijos krepšininkai. Tačiau šiuo metu su JAV rinktine plušantis Carmelo Anthony atskleidė, kad jų sudėtis galėjo būti dar grėsmingesnė. Klubas turėjo puikią galimybę prisivilioti ir buvusį „Miami Heat“ žaidėją Dwyane'ą Wade'ą.

„Jeigu būtume su juo pradėję kalbėtis keliomis dienomis anksčiau, tai jis tikrai dabar vilkėtų „Knicks“ aprangą“, – pasakojo C.Anthony.

34-erių metų „Heat“ komandos simbolis po 13 metų praleistų Majamyje nusprendė persikelti į „Bulls“ ir pasirašė dvejų metų 47 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

D.Wade'as ir C.Anthony yra labai geri bičiuliai, todėl ne vienerius metus sklando gandai, kad jie kartu su LeBronu Jamesu ir Chrisu Paulu norėtų žaisti vienoje komandoje.

Tačiau jeigu NBA nesudrebins milžiniški mainai, ši krepšininkų svajonė neišsipildys dar bent kelerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius