Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 21

Buvusio NBA žaidėjo pasakojimas: vienas krepšininkas nuolat žaisdavo neblaivus

Buvęs NBA krepšininkas Jay Williamsas atskleidė pikantiškų detalių apie dešimtojo dešimtmečio NBA superžvaigždes. Jo teigimu, daugelis tų laikų krepšininkų didžiąją dalį savo laiko leisdavo naktiniuose klubuose, Michaelas Jordanas į išvykų rungtynes keliaudavo privačiu lėktuvu, o Larry Birdas pirmaisiais jo karjeros metais žaidėją pastūmėjo į depresiją.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Scanpix“/AP nuotr.

Buvęs „New Jersey Nets“ krepšininkas bei Visų žvaigždžių rungtynių dalyvis J.Williamsas savo karjerą buvo priverstas nutraukti ne savo noru.

2002-ųjų vasario 14 jis būdamas visiškai girtas limuzine užsižaidė su šaunamuoju ginklu ir netyčia nušovė savo vairuotoją. Daugelį metų vyko įvairūs teismo procesai, o krepšininkas kalėjime už savo nusikaltimą neprabuvo nė dvejų metų.

Tačiau J.Williamsas jau laisvėje, o savo NBA karjeroje žaidėjas matė išties nemažai. Jo teigimu, dešimtojo dešimtmečio laikai stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje buvo itin pašėlę. Pateikiame įdomiausias jo papasakotas istorijas:

  • Vienas aukščiausių NBA žaidėjų Manute Bolas niekada nerungtyniavo blaivas. Jis norėjo priaugti svorio, todėl gerdavo nemažai alkoholio. Jis taip pat po rungtynių skųsdavosi rūbinėje besisukiojančiais žurnalistais, nes jam atrodė, kad jie nuolat žiūri į jo vyriškąjį pasididžiavimą.
  • Visi NBA krepšininkai bijo Michaelo Jordano ne tik dėl to, kad jis buvo geriausias lygos žaidėjas. Visi suprato tai, kad NBA dėl jo labai gerai užsidirba, todėl jis lygai yra labai svarbus ir turi daugiau galios nei kiti. MJ taip pat į išvykų rungtynes keliaudavo savo privačiu lėktuvu, kuris sekdavo komandos lėktuvą.
„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas
„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas
  • Charlesas Barkley buvo pats tingiausias krepšininkas visoje istorijoje. Jis visuomet vėluodavo į treniruotes, o kai ateidavo, tai mindavo dviratį ir šaukdavo bei keiksnodavo komandos draugus.
  • L.Birdas nepagailėjo naujoko J.Williamso ir vienose reguliariojo sezono rungtynėse per jį „įkrovė“ triuškinantį dėjimą. Krepšininkas pripažino, kad vėliau kurį laiką dėl to jį kankino depresija.
  • J.Williamsas atstovavo 1992-1993 m. „Nets“ komandai, kurią vadino viena geriausių istorijoje. Tačiau ekipa pralaimėjo dėl vienos paprastos priežasties – klubo žaidėjai daugelį naktų praleisdavo naktiniuose klubuose, todėl kitą dieną aikštėje jiems būdavo nelengva.

Įdomu tai, kad buvęs krepšininkas sulygino šią savo komandą su šių metų „Warriors“. Jo teigimu, garsusis Ouklando ekipos pralaimėjimas Los Andžele įvyko dėl to, kad naktį prieš rungtynes žaidėjai linksminosi iki pat paryčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius