Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 05

Emocinga Vanessos Bryant reakcija jos vyrą įtraukus į Šlovės muziejų: „Tai – jo karjeros viršūnė“

Šeštadienį paskelbta, kad Kobe Bryantas jau po pirmojo balsavimo bus įtrauktas į krepšinio išradėjo Jameso Naismitho vardu pavadintą Šlovės muziejų. Į šią žinią tiesioginiame eteryje sureagavo ir sausį tragiškai žuvusio krepšininko žmona Vanessa bei vyriausia duktė Natalia.
Kobe Bryantas ir žmona Vanessa.
Kobe Bryantas ir žmona Vanessa. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Kobe Bryantas

ESPN televizijos eteryje kalbintos Bryantų šeimos atstovės džiaugėsi Kobe pripažinimu, o Vanessa tai pavadino jo „karjeros viršūne“.

„Tai neįtikėtinas pasiekimas ir garbė. Labai juo didžiuojamės, – sakė V.Bryant. – Žinoma, labai norėtume, kad jis būtų su mumis ir galėtų atšvęsti kartu. Bet tai neabejotinai yra jo karjeros viršūnė.

Kiekvienas jo pasiekimas aikštelėje buvo lyg kertinis akmuo pakeliui į čia. Labai juo didžiuojamės – žinia, kad jis pateks į Šlovės muziejų, mums yra šiokia tokia paguoda.“

Į žinią apie Kobe įvertinimą sureagavo ir vienintelės jo komandos „Los Angeles Lakers“ savininkė Jeanie Buss, dar sykį nulenkusi galvą prieš ilgametį ekipos lyderį.

„Jokie žodžiai negali apibūdinti to, ką Kobe Bryantas reiškė „Los Angeles Lakers“ komandai. Kobe buvo ne tik nugalėtojas ir čempionas, bet ir atidavė viską, ką turėjo krepšiniui.

Jo užsispyręs kovotojo mentalitetas, darbo etika ir ryžtas buvo neprilygstami. Šios savybės leido Kobei iškovoti penkis titulus, o dabar jį atvedė ir į Šlovės muziejų, kur jis atsidurs greta geriausių, kada nors žaidusių šį žaidimą. Niekas nenusipelno to labiau, nei jis“, – sakė „Lakers“ vadovė.

1996-2016 m. NBA rungtyniavęs ir penkis sykius lygos čempionu tapęs K.Bryantas Šlovės muziejaus nariu taps per specialų renginį rugpjūtį.

Kartu su juo į elitinę žaidėjų grupę bus įtraukti ir daugiau neseniai karjeras baigusių lygos legendų, tarp jų – Timas Duncanas ir Kevinas Garnettas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius