-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 23

Į nepavydėtiną situaciją patekęs D.Motiejūnas: „Nelengva, bet negaliu eiti iš proto“

Liudininkai pastebėjo Donatą Motiejūną vieną Klivlando oro uoste. Šiame mieste rungtyniavo „Detroit Pistons“ ir „Cleveland Cavaliers“ ekipos, bet lietuvio nebebuvo su „Pistons“ komanda. Detroitas dėl puolėjo nugaros tyrimų atšaukė trijų NBA komandų mainus ir 25-erių krepšininkas grįžta atgal į Hjustoną.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Twitter“ nuotr.

„Tokia mano darbo dalis. Negaliu eiti iš proto. Džiaugiuosi tuo, kad grįžtu namo. Hjustonas mano namai buvo ketverius metus. Tai ir vėl mano namai, – netikėtą įvykių pasikeitimą Hjustono žiniasklaidai komentavo D.Motiejūnas. – Nelengva, bet yra kaip yra. Teks susitikti su gydytojais ir matysime, ką darysime“.

Pats „Rockets“ klubas bandė glaistyti aistras. Nors dar prieš keletą dienų komanda sutiko lietuvį ir amerikietį Marcusą Thorntoną už vertingą „Pistons“ naujokų biržos šaukimą išsiųsti žaidėjus į Detroitą, „Rockets“ vadovo Darylo Morey plokštelė pasikeitė.

„Aišku, esame nusivylę, kad viskas taip baigėsi ir „Rockets“, ir Donatui. Bet kaip jau buvau sakęs, mes neieškojome būdų iškeisti Donato. Mes sutikome su mainais tik dėl to, kad tas naujokų biržos šaukimas labai tiko mūsų ateities planams“, – teisinosi „Rockets“ generalinis direktorius.

Tiesa, net „Pistons“ buvo pripažinę, kad „Rockets“ anksčiau siūlė kitus mainų variantus su D.Motiejūnu, bet jie tada netiko pačiai Detroito komandai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atšaukti Donato Motiejūno mainai: kam tai naudinga?

„Twitter“ nuotr./Donatas Motiejūnas
„Twitter“ nuotr./Donatas Motiejūnas

„Pistons“ dar prieš mainus viską puikiai žinojo apie D.Motiejūno nugaros problemas. Bet po papildomų tyrimų Detroite ir Niujorke „Pistons“ medikų štabas perspėjo vadovus dėl abejotinų ilgalaikių prognozių lietuviui.

Todėl registruoti D.Motiejūno rungtynėms nespėjęs Detroitas nusprendė mainus atšaukti.

D-Mo: „Nelengva, bet yra kaip yra. Negaliu eiti iš proto“

„Labai nesmagu. Viską daryčiau taip pat. Tiesiog nusprendėme, kad mainais per daug rizikuotume“, – sakė „Pistons“ treneris Stanas Van Gundy, iškart po mainų išliaupsinęs D-Mo ir laukęs lietuvio Detroite išskėstomis rankomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Detroitas atšaukia mainus: Donatas Motiejūnas siunčiamas atgal į Hjustoną

„Darysiu, ką reikia. Man tiesiog reikia galimybės. Tą sakiau nuo pirmosios dienos Hjustone. Fanų šiluma man dabar pakelia ūpą. Jie man parodė meilę“, – sakė kitas į Hjustoną grįžtantis žaidėjas M.Thorntonas.

Panašiai jaučiasi ir D-Mo, bet nė vienas iš jų tikrai nesitikėjo, kad vėl pajus tai su „Rockets“ marškinėliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius