Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 20

Išskirtinė „Šlovės muziejaus“ naujokų „klasė“: tarp nominantų – K.Bryantas, T.Duncanas ir K.Garnettas

2020 m. balandį į krepšinio „Šlovės muziejų“ tradiciškai bus įtraukti karjeras baigę ir šiam sportui nusipelnę asmenys, o iki to likus keliems mėnesiams buvo paskelbti šiųmetiniai nominantai. Tarp jų yra ir visa krūva ryškiai NBA lygoje spindėjusių krepšininkų.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Per balandį vyksiantį NCAA finalo ketverto turnyrą į „Šlovės muziejų“ turėtų būti įtraukti Kobe Bryantas, Timas Duncanas, Kevinas Garnettas ir Chrisas Boshas.

Kartu sudėjus šie keturi krepšininkai per savo karjeras NBA lygoje 13 kartų iškovojo čempionų titulus, keturiskart buvo išrinkti naudingiausiais reguliariojo sezono krepšininkais, pelnė penkis finalų MVP apdovanojimus, 59 kartus pateko į „Visų žvaigždžių“ rungtynes ir 40 sykių šmėžavo geriausios sezono komandos penketuose.

„Scanpix“/AP nuotr./Timas Duncanas
„Scanpix“/AP nuotr./Timas Duncanas

Be jų, į „Šlovės muziejų“ šiemet pirmą kartą pretenduoja ir Shawnas Marionas, Michaelas Finley, Markas Eatonas ir Buckas Williamsas. Savo ruožtu Chauncey Billupsas, Markas Jacksonas, Timas Hardaway, Richardas Hamiltonas, Chrisas Webberis, Benas Wallace'as ir Marcusas Camby tarp kandidatų atsidūrė jau ne pirmą kartą.

Žaidėjai kandidatais į „Šlovės muziejų“ gali tapti praėjus ketveriems metams po jų karjeros pabaigos.

Žinomi vardai šmėžuoja ir tarp į „Šlovės muziejų“ pretenduojančių trenerių. Į išskirtinę kompaniją gali patekti ilgus metus sėkmingai NBA dirbę Rickas Adelmanas, George'as Karlas ir Rudy Tomjanovichius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Karlas
AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Karlas

Tarp moterų, ryškiausi vardai yra Swin Cash, Tamika Catchings ir šiuo metu „San Antonio Spurs“ vyr. trenerio Greggo Popovichiaus asistente dirbanti Becky Hammon.

Žymus vardas tarp pretendentų reprezentuoja ir Europą – į „Šlovės muziejų“ šiemet pretenduoja patekti legendinis Kroatijos krepšininkas ir „Chicago Bulls“ čempioniškos komandos narys Toni Kukočas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius