Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 05 02

Kita „Paskutinio šokio“ serija bus skirta Kobe Bryanto atminimui

Milžiniško dėmesio sulaukusio dokumentinio serialo „Paskutinis šokis“ penktoji ir šeštoji serijos Lietuvos gyventojus pasieks jau ateinantį pirmadienį, o apie legendinę Michaelo Jordano laikų „Chicago Bulls“ komandą pasakojantys režisieriai penktąjį epizodą skirs anapilin iškeliavusiam Kobe Bryantui.
Michaelas Jordanas ir Kobe Bryantas
Michaelas Jordanas ir Kobe Bryantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Penktoji serija bus skirta Kobe Bryantui atminti, – pasidalino vienas “Los Angeles Times„ žurnalistų. – Jo interviu buvo nufilmuotas praėjusią liepą, o seriją, kurioje Kobe, buvo sumontuota likus savaitei iki krepšininko žūties. Vėliau epizodas buvo dar kartą peržiūrėtas, tačiau viskas buvo tobula – buvo pridėtas tik atminimas serijos pradžioje.“

„Los Angeles Lakers“ legenda, sausį tragiškai žuvusi sraigtasparnio avarijoje, prisijungs prie kitų garsių pasaulio asmenybių – buvusių JAV prezidentų Billo Clintono ir Baracko Obamos, aktoriaus bei dainininko Justino Timberlake'o, NBA komisaro Adamo Silverio ir kitų – pasirodžiusių ar dar pasirodysiančių „The Last Dance“ seriale.

Pats Michaelas Jordanas buvo labai artimas su K.Bryantu ir dalyvavo pastarojo pagerbimo ceremonijoje „Staples“ centre.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jordanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jordanas

„Mirus Kobei mirė ir dalelė manęs. Kai žiūriu į visus susirinkusius arenoje ir gedintį pasaulį, suprantu, kad mirė ir dalelė jūsų visų, kitaip jūs čia nebūtumėte. Šis jausmas išliks visada – mes privalome išmokti su juo gyventi ir iš jo mokytis.

Aš galiu pažadėti, kad visą likusį laiką gyvensiu su prisiminimu, jog turėjau mažesnįjį brolį, kuriam stengiausi padėti visais įmanomais būdais. Ilsėkis ramybėje, mažasis broli“, – tuomet ašarų akyse nesulaikė Jordanas.

VIDEO: Michaelas Jordanas pagerbia Kobe Bryantą
VIDEO: M.Jordanas prieš K.Bryantą All-Star rungtynėse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius