-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 20

Kyrie Irvingo ir „Nets“ derybos pasiekė aklavietę: tinklus jau meta kiti klubai

Kyrie Irvingas ateinantį sezoną gali vilkėti jau kitos komandos, o „Brooklyn Nets“ marškinėlius. Pranešama, kad žaidėjo ir klubo derybos pasiekė aklavietę.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“/AP nuotr.

Nuo 2019 m. vasaros Brukline rungtyniaujantis K.Irvingas turi žaidėjo opciją kitam sezonui, kurią pasirinkęs liktų „Nets“ klube ir kitą sezoną uždirbtų 36,9 mln. dolerių.

Bet „The Athletic“ žurnalisto Shamso Charanios teigimu, K.Irvingo pokalbiai su komandos vadovais įšalo, o tai gali privesti prie to, jog įžaidėjas nuspręs tapti laisvuoju agentu ir ieškoti sau naujos ekipos.

Sh.Charania praneša, kad įžaidėjo situaciją jau stebi bent trys klubai – „Los Angeles Lakers“, „Los Angeles Clippers“ ir „New York Knicks“.

„Lakers“ neturi vietos savo „algų kepurėje“, tad norėdami gauti K.Irvingą, jie turėtų tikėtis, kad šis pasinaudos žaidėjo opcija ir bus išmainytas.

„Knicks“ galėtų atlaisvinti NBA žvaigždei vietos „algų kepurėje“ atsisakydami kelių dabartinių krepšininkų, bet taip pat Niujorko klubas gali siūlyti ir mainus kitai to paties miesto komandai.

„Clippers“, kaip ir „Lakers“, stipriai viršija „algų kepurę“, tad ši Los Andželo komanda taip pat turėtų tikėtis, kad K.Irvingas pasinaudos žaidėjo opcija, bei mainais už įžaidėją atiduoti keletą kontraktų „Nets“ klubui.

Primename, kad K.Irvingas kaip laisvasis agentas į Brukliną perėjo iš „Boston Celtics“ klubo prieš trejus metus.

„Scanpix“/AP nuotr./Kyrie Irvingas ir Steve'as Nashas
„Scanpix“/AP nuotr./Kyrie Irvingas ir Steve'as Nashas

Vis dėlto per tris sezonus dėl traumų ir atsisakymo pasiskiepyti COVID-19 vakcina krepšininkas „Nets“ gretose reguliariajame sezone sužaidė vos 103 iš 216 galimų rungtynių.

Nežibėjo jis ir atkrintamosiose – 2020 m. „Nets“ į jas apskritai nepateko, 2021 m. K.Irvingas lemiamu metu Rytų konferencijos pusfinalyje prieš „Milwaukee Bucks“ patyrė traumą, o šiemet buvo blankus pirmajame atkrintamųjų etape prieš „Celtics“, kai „Nets“ nusileido būsimiems finalininkams 0-4.

Tiesa, 30-ą gimtadienį prieš kelis mėnesius paminėjusio K.Irvingo skaičiai tada, kai jis galėjo rungtyniauti, buvo solidūs: 27,2 taško ir 6,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius