-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 22

„Lakers“ atleido D.Cousinsą ir į jo vietą pasikvies kitą krepšininką

Lygos šaltiniai ESPN apžvalgininkams Adrianui Wojnarowskiui ir Ramonai Shelburne pranešė, jog Vakaruose pirmaujanti „Los Angeles Lakers“ atlaisvino vietą komandos sudėtyje ir į ją planuoja pasikviesti krepšininką, kuris sustiprintų ekipą prieš svarbiausias sezono kovas – atkrintamąsias varžybas.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas / „Scanpix“ nuotr.

„Lakers“ atsisveikino su klube taip ir nedebiutavusiu DeMarcusu Cousinsu, kuris vasarą patyrė sunkią kryžminių kelio raiščių traumą.

Į NBA čempionų žiedus besitaikantis klubas žino, kuo užpildys atsilaisvinusią vietą komandos sudėtyje. Penktadienį ESPN žurnalistas Bobby Marksas pranešė, kad „Detroit Pistons“ išpirko Markieffo Morriso kontraktą ir šis taps laisvuoju agentu.

Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje žaidžiantis ir aikštę praplėsti galintis krepšininkas į „Lakers“ turėtų persikelti jau artimiausiu metu.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas, DeMarcusas Cousinsas ir Kyle'as Kuzma
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas, DeMarcusas Cousinsas ir Kyle'as Kuzma

Vienu mėgstamiausių krepšininkų „Lakers“ rūbinėje tapusiam D.Cousinsui prognozės grįžti į aikštę šiame sezone buvo niūrios, tačiau prieš pat „Visų žvaigždžių“ savaitgalį klubo strategas Frankas Vogelis savo auklėtinio visiškai nenurašė.

„Nesu tikras, kiek reabilitacijoje pažengęs į priekį jis yra. Nors kelias link sugrįžimo į aikštę labai ilgas, daktarai teigė, kad negalima DeMarcuso nurašyti visam sezonui.“

29-erių krepšininkas, praėjusiame sezone vilkėjęs „Golden State Warriors“ marškinėlius, yra keturiskart NBA „Visų žvaigždžių“ dalyvis, o praeityje atstovavo „Sacramento Kings“ bei „New Orleans Pelicans“ komandoms.

31-erių Markieffas Morrisas yra Marcuso Morriso, kuris dar visai neseniai buvo medžiojamas „Lakers“, bet galiausiai persikėlė į „Clippers“, brolis dvynys.

Šiame sezone „Pistons“ gretose jis vidutiniškai rinko po 11 taškų ir 3,9 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius