Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 12

Merginos, alkoholis ir krūvos pinigų: paviešinti pikantiški NBA žvaigždės kadrai

JAV žiniasklaida paviešino pikantiškas skandaluose klimpstančios „Memphis Grizzlies“ žvaigždės Ja Moranto nuotraukas.

„New York Post“ pasidalino vaizdais iš striptizo klubo Denveryje, kuriame J.Morantas lankėsi kovo 2 ir 4 dienomis bei instagrame dalinosi vaizdo įrašu, kuriame jis matomas su ginklu. Po šio incidento NBA ir teisėsauga pradėjo tyrimą, o ryškiausia „Grizzlies“ žvaigždė mažiausiai šešerioms rungtynėms atsiribojo nuo komandos.

„New York Post“ pasidalintose nuotraukose J.Morantas matomas sėdintis striptizo klubo VIP kambaryje, o ant jo užsilipusi striptizo šokėja. Negana to, visas kambarys nusėtas grynaisiais doleriais.

Dvi naktis Denverio klube praleidęs J.Morantas, darbuotojų skaičiavimais, paliko apie 50 tūkst. dolerių arbatpinigių.

„Visas kambarys buvo nusėtas pinigais – jų buvo krūvos. Tam, kad juos surinktum, prireiktų grėblio“, – „New York Post“ teigė vienas iš įvykio liudininkų.

„Užtruko amžinybę suskaičiuoti pinigus“, – teigė viena iš striptizo klubo šokėjų.

Į klubą krepšininkas pasuko vos nutūpus komandos lėktuvui. Tą vakarą „Grizzlies“ žaidė Hjustone prieš „Rockets“ klubą, po susitikimo skrido į Denverį, o vos 80 minučių po lėktuvo nusileidimo, apie 1.30 val. nakties vietos laiku, J.Morantas pasirodė pasilinksminimo vietoje su draugu ir dviem apsauginiais. Už privatų kambarį trims valandoms J.Morantas susimokėjo 900 dolerių.

„Jis atvyko švęsti ir norėjo merginų. Kambaryje skambėjo labai gangsteriška muzika“, – „New York Post“ sakė neįvardintas šaltinis.

Striptizo klube jaunasis „grizlis“ mėgavosi keturių šokėjų kompanija, vartojo alkoholį ir maistą.

Po mažiau nei 48 valandų jis su komanda Denveryje 97:113 nusileido „Nuggets“ klubui, o J.Morantas vėl pasuko į striptizo klubą.

Būtent tą naktį įžaidėjas dalinosi vaizdais iš klubo ir mosavo ginklu, taip sukeldamas didžiulį skandalą.

Ginklu krepšininkas išgąsdino ir striptizo šokėjas, nors klubo savininkė teigė, kad J.Morantas elgėsi pagarbiai bei antrąją naktį klube nevartojo alkoholio.

Glendale'o policija ištyrė J.Moranto elgesį ir neradusi pakankamai įrodymų dėl krepšininko turėto ginklo nutraukė tyrimą, tačiau jį tęsia NBA lyga, iš kurios „Grizzlies“ lyderiui gresia ilga diskvalifikacija.

Tai – tik vienas iš daugelio J.Moranto skandalų pastaruoju metu. „The Washington Post“ neseniai paviešino incidento, nutikusio dar vasarą, detales, kai J.Morantas įsivėlė į konfliktą krepšinio aikštelėje su 17-mečiu paaugliu, smogė jam bei grasino ginklu. Tiesa, krepšininkas tikina, kad jis gynėsi nuo paauglio, kuris pradėjo konfliktą mesdamas kamuolį į J.Morantą.

Praėjusią vasarą J.Morantas, įtariama, grasino ir vieno Memfio prekybos centrų apsaugos darbuotojui, kai šis įsivėlė į konfliktą su krepšininko mama.

„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas
„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas

Galiausiai, vasarį NBA tyrė incidentą po „Grizzlies“ ir „Indiana Pacers“ rungtynių, kai Indianapolio komandos atstovai po rungtynių pranešė, kad į juos buvo nukreiptas raudonas lazeris iš automobilio, kuriama, manoma, sėdėjo J.Morantas su bičiuliais.

Nors viena iš versijų buvo ta, jog lazeris sklido iš ginklo, NBA atlikusi tyrimą nerado pakankamai tai pagrindžiančių įrodymų ir „Grizzlies“ žvaigždės nenubaudė.

23-ejų gynėjas su „Grizzlies“ yra sudaręs penkerių metų 231 mln. dolerių vertės sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius