-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 06

Gresia nemalonumai: policija tiria NBA žvaigždės veiksmus su ginklu

Kolorado valstijos policija pirmadienį pranešė, kad ėmėsi tirti „Memphis Grizzlies“ klubo žvaigždės Ja Moranto veiksmus praėjusį savaitgalį, kai NBA krepšininkas instagrame patalpintame įraše puikavosi ginklu naktiniame klube.

Glendale'o policijos departamentas patvirtino, kad J.Morantas įrašą patalpino būdamas Glendale'o rajone Denverio mieste, kuris žinomas dėl savo striptizo klubų ir prekybos centrų.

Policija dabar tiria, ar J.Morantas nepažeidė valstijos ginklų įstatymų. Kolorade leidžiama viešose vietose nešiotis šaunamuosius ginklus, tačiau įstatymuose yra išimčių, draudžiančių ginklus turėti tam tikrose vietose. Be to, Kolorade draudžiama turėti ginklą būnant apsvaigusiam nuo alkoholio.

Iš vaizdo įrašo sunku suprasti, ar J.Morantas buvo išgėręs, tačiau aplink jį matomi kiti asmenys, vartojantys alkoholinius gėrimus.

Policija taip pat patvirtino, jog nesulaukė skambučių ar pranešimų dėl nederamo J.Moranto elgesio.

15min primena, jog į eilinį skandalą patekusi „Grizzlies“ žvaigždė buvo nušalinta nuo komandos ir jau praleido rungtynes su „Los Angeles Clippers“ bei praleis akistatą su „Los Angeles Lakers“.

Kiek anksčiau J.Morantas buvo apkaltintas sumušęs ir grasinęs ginklu 17-mečiui paaugliui, kai šis metė į jį krepšinio kamuolį privačioje aikštelėje J.Moranto teritorijoje. „Grizzlies“ lyderis taip pat grasino ir dar mažiausiai vienam asmeniui per konfliktą prekybos centre.

23-ejų metų krepšininkas šį sezoną vidutiniškai pelno po 27,1 taško ir atlieka po 8,2 rezultatyvaus perdavimo, būdamas pagrindine priežastimi, kodėl Memfio ekipa yra aukštoje antroje vietoje Vakarų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius