Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 03

Mindaugo Kuzminsko tritaškiai kėlė iš vietų „Knicks“ sirgalius

Mindaugas Kuzminskas švystelėjo antrą taiklų tritaškį iš eilės per dviejų minučių atkarpą. „Vėl ta jo šypsena!“ – juokėsi NBA komentatoriai matydami, kaip lietuvis šyptelėjo žvelgdamas į „New York Knicks“ suolą, kur po lietuvio tolimo metimo kvailiojo komandos draugai. Tačiau M.Kuzminsko tolimų šūvių neužteko pergalei pasiekti. „Knicks“ 103:115 (32:33, 27:34, 21:25, 23:23) turėjo pripažinti „Orlando Magic“ pranašumą.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo „Magic“ ekipai 103:115.
  • Tai buvo 5-oji iš eilės „Knicks“ nesėkmė.
  • Niujorkas vertėsi be Kristapo Porzingio.
  • M.Kuzminskas per 16 minučių pelnė 9 taškus.

Antrose rungtynėse iš eilės 16 minučių pasireikšti gavęs M.Kuzminskas vėl nenuvylė Jeffo Hornaceko. Praėjusiame susitikime pelnęs 14 taškų, šįkart 27-erių puolėjas pasižymėjo 9 taškais (0/3 dvit., 3/3 trit.), atkovojo 1 kamuolį, blokavo metimą, suklydo 1 ir prasižengė 3 kartus.

Tai rezultatyviausia M.Kuzminsko dvejų rungtynių iš eilės atkarpa šį sezoną.

Beje, lietuvis tik sykį šį sezoną buvo įmetęs daugiau tritaškių – 4 iš 5 dvikovoje su „Minnesota Timberwolves“.

M.Kuzminskas galėjo gauti pasireikšti dar daugiau minučių, bet rungtynes dėl kelio skausmų galėjęs praleisti C.Anthony vis dėlto išbėgo į aikštę ir per 35 minutes įmetė 19 taškų (6/17 met.). Jis buvo rezultatyviausias „Knicks“ gretose

Lietuvis gavo daugiau minučių ir todėl, kad nežaidė Achilą susižeidęs latvis Kristapas Porzingis. Jo vietą starto penkete užėmė Lance'as Thomasas, paprastai suvalgantis didžiąją dalį M.Kuzminsko minučių nuo suolo.

Tai buvo 5-oji iš eilės „Knicks“ nesėkmė. Niujorką skandina prasta gynyba – ketvirtajame mače paeiliui NYK praleido daugiau nei 100 taškų.

Niujorkui trūko ne tik K.Porzingio, bet ir gynybos. Praėjusiose rungtynėse per du pirmuosius kėlinius su „Houston Rockets“ praleidę daugiausiai šį sezoną – 69 taškus, šįkart šeimininkai leido svečiams įmesti 67 taškus. Be to, prasta „Knicks“ gynyba prie trijų taškų linijos leido „Magic“ pakartoti sezono pataikytų tritaškių rekordą (15).

„Knicks“ vylėsi nutraukti nesėmių seriją, nes 7 pirmąsias 2017-ųjų rungtynes žaidžia su oponentais, kurių pergalių ir pralaimėjimų balansas yra žemesnis nei 50 procentų.

Maža to, „Magic“ rungtyniavo be savo traumuoto puolimo lyderio Evano Fournier (vid. 17,8 tšk.). Tačiau jo netektį kompensavo sezono rungtynes sužaidęs „Magic“ gynėjas Jodie Meeksas (23 tšk.), vien per pirmąjį kėlinį pelnęs 14 taškų, nors jo vidurkis tėra 8,3 taško.

„Knicks“: C.Anthony 19, D.Rose'as 18, C.Lee 14, B.Jenningsas 12, L.Thomasas 10.

„Magic”: J.Meeksas 23, S.Ibaka ir A.Gordonas po 22, N.Vučevičius 14 (13 atk. kam.), E.Paytonas 13 (14 rez. perd.), J.Greenas 10.

VIDEO: „Knicks“ – „Magic“ rungtynių santrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius