Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 21

NBA blyksnis: jautrus D.Cousinso atsisveikinimas ir legendinio komentatoriaus klaidos

Šiandien NBA blyksnyje: sunkiai ašaras tvardančio DeMarcuso Cousinso atsisveikinimas su Sakramentu, „Visų žvaigždžių“ rungtynių žiūrovų statistika, sunkiai Giannio Antetokounmpo pavardę tariantis legendinis komentatorius bei buvusios „Kings“ žvaigždės užgauliojimai lietuviškų šaknų turinčiam Nikui Stauskui.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas / „Scanpix“ nuotr.

Jautrus DeMarcuso Cousinso atsisveikinimas su Sakramentu

„Scanpix“/AP nuotr./DeMarcusas Cousinsas
„Scanpix“/AP nuotr./DeMarcusas Cousinsas

Į „Pelicans“ išmainytas D.Cousinsas sunkiai sulaikė ašaras spaudos konferencijoje Sakramente. Vidurio puolėjas atsisveikino su savo buvusiu klubu ir teigė, kad jo širdyje šis miestas visuomet liks labai svarbus.

„Kings“ lyderis pasižymi savo sunkiu charakteriu, tačiau jo ištikimybe abejoti negalima. D.Cousinsas būtų pratęsęs sutartį su klubu jau šią vasarą, labai daug laiko skyrė labdarai ir tikrai niekur nenorėjo išvykti.

Daug kritikos sulaukęs „Kings“ generalinio vadybininko Vlade Divaco sprendimas turėtų būti naudingas D.Cousinso karjerai, nes šis prisijungs prie „Pelicans“ žvaigždės Anthony Daviso. Sakramento ekipos vadovai norėjo bet kokia kaina atversti naują puslapį savo komandos istorijoje.

„Visų žvaigždžių“ rungtynes stebėjo didžiausias būrys žiūrovų nuo 2013 m.

„Scanpix“ nuotr./Shaquille'as O'Nealas, Anthony Davisas ir Russellas Westbrookas
„Scanpix“ nuotr./Shaquille'as O'Nealas, Anthony Davisas ir Russellas Westbrookas

Sekmadienį įvykusios NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės prie televizorių ekranų pritraukė vidutiniškai apie 7,8 mln. žiūrovų. Tai didžiausias skaičius šią šventę stebėjusių gerbėjų nuo 2013 metų.

„Turner Sports“ pateiktoje statistikoje žiūrovų skaičius daugiausia buvo pasiekęs 8,5 mln., o tai yra trimis procentais daugiau, palyginti su praėjusiais metais.

Prie gerų reitingų smarkiai prisidėjo Kevino Duranto ir Russello Westbrooko rungtyniavimas vienoje komandoje, kurį greičiausiai norėjo išvysti ne vienas krepšinio gerbėjas. Šie žaidėjai aikšte dalijosi tik 81 sekundę.

VIDEO: NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių minifilmas

Komentatoriaus klaidos

AFP/„Scanpix“ nuotr./Reggie Milleris, Steve'as Kerras ir Marvas Albertas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Reggie Milleris, Steve'as Kerras ir Marvas Albertas

Ne vienas krepšinio gerbėjas sekmadienio „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pastebėjo, kad legendinis NBA krepšinio komentatorius Marvas Albertas klydo tardamas graiko Giannio Antetokounmpo pavardę.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galime išgirsti kiekvieną kartą, kai komentatorius ištarė šio puolėjo pavardę, o klaidų išties pasitaikė ne viena. Dauguma krepšinio gerbėjų pastebėjo, jog tokios klaidos jo darbe pasitaiko jau ne pirmą sykį, todėl galbūt jau metas pagalvoti apie karjeros pabaigą.

Niko Stausko karjerą sugadino būsimasis Donato Motiejūno kolega?

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikas Stauskas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikas Stauskas

Naujoje ESPN apžvalgininko Zacho Lowe internetinėje radijo laidoje buvo aptarti D.Cousinso ir lietuviškų šaknų turinčio N.Stausko santykiai tuomet, kai šie rungtyniavo Sakramente.

Pasak Z.Lowe ir ESPN krepšinio eksperto Briano Windhorsto, N.Stauskas kiekvieną dieną buvo užgauliojamas D.Cousinso ir tai sugadino jo krepšininko karjerą.

Kanados pilietybę turintis žaidėjas taip niekuomet ir neatrado savo žaidimo vilkėdamas „Kings“ marškinėlius, o vėliau buvo išmainytas į „76ers“. Šiemet gynėjas vidutiniškai renka po 9 taškus per rungtynes, o iš toli atakuoja karjeros geriausiu 37,6 proc. taiklumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius