Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24

NBA gegutė: „Cavaliers“ įžaidėjo paieškos ir būtinos permainos Orlande

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Cavaliers“

NBA čempionai sausio mėnesį daugiau pralaimėjo, nei iškovojo pergalių (5-6), o tai itin nepatinka komandos lyderiui LeBronui Jamesui. „Karalius“ dar sykį pakartojo, jog „Cavaliers“ privalo papildyti atakas kuriantis krepšininkas.

Tarp galimų variantų jau seniai yra įvardijami „Bulls“ nereikalingas Rajonas Rondo bei po traumos sveikstantis Mario Chalmersas. Savo norą žaisti Klivlande išreiškė ir Nate'as Robinsonas, tačiau panašu, jog „Cavaliers“ susidomėjimo neparodė.

„Magic“

Orlando ekipos generalinis vadybininkas Robas Henniganas nėra patenkintas savo komandos žaidimu, todėl ketina ieškoti permainų:

„Mes nerandame savo žaidimo ir tikrai nesame ten, kur norėtume būti. Turime skylių daugelyje aikštės vietų. Ketiname ir toliau rinkoje ieškoti, kaip pagerinti komandą.“

„Nets“

Bruklino klubo generalinis vadybininkas Seanas Marksas teigia, kad atsinaujinusi Jeremy Lino trauma nekeis jų ateities planų ir „Nets“ vis dar stengsis atsikratyti savo vidurio puolėju Brooku Lopezu.

Apie „centrą“ ir mainus gandai sklinda jau kelerius metus, tačiau jis taip niekuomet į kitą ekipą ir nepersikėlė. Teigiama, kad „Nets“ už savo geriausią krepšininką nori gauti du pirmojo rato naujokų biržos šaukimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius