Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 10

NBA gegutė: papildymas NBA čempionų gretose ir suaktyvėję „Heat“ bei „Nuggets“

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau tik kelios savaitės, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Derrickas Williamsas
Derrickas Williamsas / „Scanpix“/AP nuotr.

Serge'as Ibaka

Patas Riley domisi įvairiais krepšininkais prieš vasario 23-osios mainų lango pabaigą bei išreiškė susidomėjimą „Magic“ sunkiuoju krašto puolėju Serge'u Ibaka. Ketvirtadienį buvo pranešama, kad žaidėju domisi ir „Rockets“.

Orlando klubo vadovai neslepia, kad jau seniai bando mainų būdu atsikratyti S.Ibaka, nes jo sutartis baigia galioti jau šią vasarą, o ko gero pats krepšininkas neišreiškė susidomėjimo likti „Magic“ gretose.

„Heat“ komandoje sunkiuoju krašto puolėju prieš vienerius metus rungtyniavo Chrisas Boshas, tačiau dėl sunkios sveikatos būklės jo karjera greičiausiai baigta.

Majamio ekipa šiuo metu yra iškovojusi 12 pergalių iš eilės, todėl gali būti, kad P.Riley ieško pastiprinimo lemiamai atkarpai kovoje dėl vietos atkrintamosiose.

„Cavaliers“

Ispanijos spauda praneša, kad NBA čempionai vis dar domisi „Lakers“ veteranu Jose Calderonu. „Cavaliers“ jau ilgą laiką ieško krepšininko, kuris galėtų keisti Kyrie Irvingą įžaidėjo pozicijoje.

Tiesa, „Cavaliers“ pasirašė 10 dienų sutartį su puolėju Derricku Williamsu, o tai reiškia, kad šiuo metu Klivlando komandos sudėtyje yra 15 žaidėjų. Tai reiškia, kad be mainų arba atleisto krepšininko NBA čempionų negali papildyti joks kitas žaidėjas.

„Nuggets“

„Scanpix“/AP nuotr./Nikola Jokičius
„Scanpix“/AP nuotr./Nikola Jokičius

Jauna ir perspektyvi „Nuggets“ komanda turi nemažai jaunų krepšininkų bei šaukimų, jog iki mainų lango pabaigos atliktų rinką drebinančias permainas. Denverio komandos vadovai prieš „Cavaliers“ bandė vilioti Keviną Love'ą, o praėjusią vasarą susitiko su Dwyane'u Wade'u.

Tai byloja, kad „Nuggets“ siekia prisivilioti į savo komandą bent vieną ryškesnę lygos žvaigždę, kuri sudarytų puikų tandemą su sparčiai tobulėjančiu Nikola Jokičiumi.

Nors daugelis kalba apie tai, jog „Celtics“ turi nemažai vertingų detalių, tačiau „Nuggets“ Bostono klubui nusileidžia nedaug.

Denverio ekipoje rungtyniauja visas būrys jaunų ir perspektyvių talentų: Emmanuelis Mudiay, Jamalas Murray, Jusufas Nurkičius, Juanas Hernangomezas, Malikas Beasley ir Gary Harrisas. „Nuggets“ gretose taip pat yra ir labiau patyrę Wilsonas Chandleris, Danilo Gallinaris, Kennethas Fariedas, Willas Bartonas, Darrellis Arthuras, Jameeras Nelsonas ir Mike'as Milleris.

Nors žaidėjų nemažai, tačiau algų kepurėje situacija pagirtina. „Nuggets“ savo krepšininkams moka tik 77 mln. JAV dolerių šiemet, o tai reiškia, kad jie gali į savo gretas priimti žaidėją su didesne sutartimi.

„Nuggets“ tikrai bus aktyvūs kitas kelias savaites, o pirmasis klubą ko gero paliks mainų paprašęs W.Chandleris.

„Lakers“

J.Calderonas nėra vienintelis žaidėjas, kurį galbūt sutiktų išmainyti „Lakers“. Los Andželo klubo vadovai bandys prieš vasario 23-ąją naują komandą surasti Nickui Youngui bei Louis Williamsui.

Žinoma, Mitchas Kupchakas klausys ir pasiūlymų už Timofejų Mozgovą bei Luolą Dengą, tačiau jų paklausa rinkoje yra menka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius