Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 09

NBA gegutė: „Rockets“ susidomėjimas Serge'u Ibaka ir „Celtics“ svajonės

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau tik kelios savaitės, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Serge'as Ibaka
Serge'as Ibaka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Rockets“

Į nedidelę duobę įkritę „Rockets“ pradėjo galvoti apie komandos pastiprinimą. Pranešama, kad Hjustono klubo vadovai domisi „Magic“ puolėju Serge'u Ibaka. Jis itin padėtų komandai gynyboje ir būtų dar vienas neblogas metikas Mike'o D'Antoni puolimo sistemoje.

Gruodžio mėnesį „Rockets“ taip pat domėjosi galimybe mainų būdu gauti „Kings“ vidurio puolėją Koustą Koufosą, nes nedidelę traumą patyrė Clintas Capela.

S.Ibakos vertė mainų rinkoje neturėtų būti itin didelė, nes krepšininko sutartis baigiasi jau po šio sezono, todėl vasarą jis galės palikti komandą. Tiesa, „Rockets“ komandos vadovai nenori labai keisti sudėties, kad naujokas nepakenktų dabartinei atmosferai rūbinėje.

Darylas Morey taip pat svarsto galimybę pasirašyti sutartį su įžaidėjais Mario Chalmersu arba Jarettu Jacku.

„Celtics“

Bostono klubo vadovai neketina svarstyti C.Anthony kandidatūros savo komandoje, nes tikisi mainų būdu gauti kur kas jaunesnį krepšininką. „Celtics“ vis dar svajoja apie galimybę išsimainyti Paulą George'ą arba Jimmy Butlerį.

Danny Ainge'as resursų tikrai turi, tačiau „Bulls“ vis dar neapsisprendžia dėl savo lyderio ateities komandoje, o Larry Birdas yra viešai paskelbęs, kad dėl P.George'o kiti komandų vadovai gali net neskambinti.

Carmelo Anthony

Drama Niujorke vis dar tęsiasi, o C.Anthony ateitis lieka neaiški. „Knicks“ dėl galimų mainų bendravo tik su „Celtics“, „Cavaliers“ ir „Clippers“, tačiau kol kas jokios derybos į priekį nejuda.

Pats krepšininkas teigė, jog į gandus jau nekreipia dėmesio bei neleis Philui Jacksonui išvaryti jo iš „Knicks“ komandos, kurioje jis nori likti ilgesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius