-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 08

NBA lyderių nerimas: COVID-19 užsikrėtęs snaiperis sėdėjo greta trenerio ir žvaigždės

„Philadelphia 76ers“ komanda praėjusią naktį ne tik patyrė tik antrą pralaimėjimą šį sezoną, bet ir buvo supurtyta netikėtos žinios apie COVID-19 užsikrėtusį komandos snaiperį.
Sethas Curry
Sethas Curry / „Scanpix“ nuotr.

Vienvaldžiai ne tik Rytų konferencijos, bet ir visos NBA lygos lyderiai šiąnakt žaidė Brukline, kur 109:122 nusileido net ir be Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo rungtyniavusiems „Brooklyn Nets“.

Vis tik svarbesnė žinia už pralaimėjimą „Sixers“ stovyklą pasiekė po pirmojo kėlinio.

Gavus paskutiniųjų komandos narių koronaviruso testų rezultatus, paaiškėjo, jog tarp susirgusiųjų yra ir Sethas Curry.

Dėl čiurnos traumos rungtynes praleidęs jaunesnysis Stepheno Curry brolis tuo metu kaip tik sėdėjo greta „76ers“ vyr. trenerio asistento Samo Cassello ir ryškiausios komandos žvaigždės Joelio Embiido. Tiesa, S.Curry buvo prisidengęs veidą apsaugine kauke.

Pavojingą virusą pasigavęs gynėjas iš karto paliko aikštę ir izoliavosi atskirai nuo visų, o galiausiai paliko areną ir užsidarė karantine viename iš Niujorko viešbučių.

Tačiau Filadelfijos klube dabar nerimaujama, ar nuo S.Curry virusas nepersidavė kitiems komandos nariams. „Sixers“ žaidėjai papildomai nakčiai liks Niujorke ir darysis COVID-19 testus, kad būtų nustatyta, ar komandoje nėra ir daugiau užsikrėtusiųjų.

„76ers“ strategas Docas Riversas, kuris yra ir Setho Curry uošvis, po mačo Brukline teigė nė nenumanęs, kad jo auklėtinis galėjo pasigauti virusą.

Dar naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį S.Curry buvo vienas pagrindinių „Sixers“ pergalės prieš „Washington Wizards“ kalvių, kai pelnė 28 taškus ir pataikė šešis tritaškius. Būtent tų rungtynių metu jis patyrė minėtąją čiurnos traumą.

J.Embiidas, turintis trijų mėnesių sūnų, ESPN prasitarė, jog ketina laikytis atskirai nuo šeimos tol, kol įsitikins, jog tikrai negali perduoti viruso artimiesiems.

Kitos „76ers“ rungtynės numatytos jau šeštadienį 15 val. rytinės JAV pakrantės metu, kai Filadelfijos žaidėjai namuose rungtyniaus prieš „Denver Nuggets“.

7 pergales ir 2 pralaimėjimus turintys „76ers“ yra vieninteliai visoje NBA lygoje, jau pasiekę bent septynias pergales.

S.Curry šis sezonas kol kas yra sėkmingiausias karjeroje. Tarpsezonio metu į Filadelfiją persikėlęs snaiperis vidutiniškai renka po 17 taškų per susitikimą, tritaškius mesdamas įspūdingu 59,5 proc. tikslumu (25/42).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius