Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 16

NBA paskelbė bausmę J.Morantui: turės praleisti beveik trečdalį sezono

NBA paskelbė ilgai lauktą bausmę vėl prasižengusiam Ja Morantui. Pranešama, kad „Memphis Grizzlies“ jaunoji žvaigždė suspenduota 25 rungtynėms.

23-ejų įžaidėjas gegužę tiesioginėje transliacijoje socialiniuose tinkluose ir vėl pasirodė su ginklu, kaip ir keliais mėnesiais anksčiau, kai buvo diskvalifikuotas aštuonerioms rungtynėms.

NBA atliko tyrimą, o verdiktą pažadėjo paskelbtą tik po NBA finalo pabaigos, kad nenukreiptų dėmesio nuo „Denver Nuggets“ ir „Miami Heat“ komandų serijos.

NBA pranešė, kad J.Morantas nubaustas už žalingą įtaką lygai.

Krepšininkas turės praleisti pirmuosius 25 kito sezono mačus ir negaus už juos užmokesčio. Žurnalisto Chriso Herringtono skaičiavimu, J.Morantas neteks maždaug 6,3 mln. dolerių sumos.

J.Morantas taip pat negalės dalyvauti jokiose viešose komandos veiklose, praleis ikisezonines rungtynes. Be to, prieš grįždamas į aikštę J.Morantas įgyvendinti tam tikras sąlygas, antraip jo suspendavimas gali prasitęsti.

„Mus neramina galimybė, kad kiti jauni asmenys bandys atkartoti Ja elgesį. Šiuo metu krepšinis jam turi nueiti į antrą planą“, – teigė lygos komisaras Adamas Silveris.

J.Morantas praėjusiame sezone vidutiniškai rinko po 26,2 taško ir 8,1 rezultatyvaus perdavimo, o „Grizzlies“ reguliariajame sezone užėmė antrąją vietą Vakarų konferencijoje. Tiesa, Memfio ekipa pralaimėjo jau pirmajame atkrintamųjų etape prieš „Los Angeles Lakers“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius