Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 04

NBA žvaigždės nemalonumai: nesusitvardęs smogė paaugliui ir buvo paduotas į teismą

NBA superžvaigždė Ja Morantas prisivirė košės. Pranešama, kad krepšininkas vasarą smogė paaugliui ir už tai buvo paduotas į teismą.
Ja Morantas
Ja Morantas / „Scanpix“/AP nuotr.

Apie „Memphis Grizzlies“ klubo lyderio „žygdarbius“ pranešė „TMZ Sports“ kanalas.

Pranešama, kad konfliktas įvyko liepos 26 dieną Tenesio valstijoje.

J.Morantas, 17-metis paauglys ir dar keli žmonės žaidė krepšinį J.Moranto namo kieme, kai oponentai krepšinio aikštelėje įsivėlė į žodžių mūšį.

Paauglio teigimu, netrukus konfliktas peraugo į kitą lygį ir jis iš kamuolio metė į J.Morantą bei, kaip pareigūnams teigė pats paauglys, „netyčia pataikė jam į veidą“.

„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas
„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas

Supykęs „Grizzlies“ gynėjas prisiartino prie 17-mečio, uždėjo jam ant peties smakrą ir paklausė greta buvusio kito asmens: „ar turėčiau tai jam padaryti?“ Netrukus J.Morantas smogė kumščiu, pargriaudamas paauglį ant žemės.

„TMZ Sports“ surinkti duomenys rodo, kad J.Morantas smūgiavo ir parkritusiam paaugliui, o jo teigimu, prie krepšininko prisijungė ir jį mušti pradėjo ir dar vienas asmuo.

Pareigūnų duomenimis, ant 17-mečio galvos buvo likęs didelis gumbas.

Surinkti duomenys rodo, jog J.Morantas neneigė smūgiavęs paaugliui, bet teigė, kad tai darė gindamasis. Jo teigimu, kamuolį į jį 17-metis paleido tyčia, o tuomet ėmė artintis norėdamas muštis.

Pareigūnų klausiamas, kas buvo kitas konflikte dalyvavęs žmogus, J.Morantas jį įvardino kaip „savo brolį“, bet tikslios asmens tapatybės nurodyti nepanoro.

Abiejų pusių teigimu, konfliktas buvo numalšintas kitų krepšinį kartu žaidusių asmenų, kurie išskyrė peštukus. Be to, J.Morantas pareigūnams nurodė, kad sulaukė grasinimų iš paauglio, esą šis sudeginsiąs jo namus. Tai įbaugino visą jo šeimą, teigė NBA krepšininkas.

„Scanpix“ nuotr./Ja Morantas
„Scanpix“ nuotr./Ja Morantas

Vis dėlto tokie NBA žaidėjo parodymai nepadėjo ir 17-metis rugsėjį kreipėsi į teismą. Byla buvo nagrinėjama kelias savaites, kol abiem pusėms pasiekus susitarimą, nutraukta.

Kokios susitarimo sąlygos, nepranešama, tačiau neabejojama, kad J.Moranto stovykla pasiūlė paaugliui kažkokią pinigų sumą.

Ketvirtą sezoną NBA lygoje rungtyniaujantis J.Morantas iškilo iki vienos ryškiausių lygos žvaigždžių. Nežemiškų atletinių savybių žaidėjas šį sezoną per susitikimą renka po 27,2 taško, atkovoja po 6,2 kamuolio ir atlieka po 8 rezultatyvius perdavimus, o jo komanda varžosi dėl pirmosios Vakarų konferencijos vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius