Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 27

Nelaukė galutinio sprendimo: „Blazers“ į atkrintamąsias ištempusi žvaigždė palieka „burbulą“

Viena ryškiausių NBA tęsinio Disnėjaus parke žvaigždžių Damianas Lillardas palieka „burbulą“. Tiesa, to priežastis ne boikotas, o trauma.
Damianas Lillardas
Damianas Lillardas / „Scanpix“ nuotr.

„Portland Trail Blazers“ pranešė, kad D.Lillardas ketvirtadienį paliks NBA stovyklą Orlande ir išvyks atlikti tolimesnių tyrimų dėl savo kelio, kurį jis susižeidė serijoje su „Los Angeles Lakers“, būklės.

Tiesa, neatmetama galimybė, kad D.Lillardas dar sugrįš į „burbulą“.

Vis dėlto greitai jau gali nebebūti, kur grįžti – NBA žaidėjai šiuo metu svarsto nutraukti sezoną dėl rasinio neteisingumo.

Be to, „Blazers“ serijoje nuo „Lakers“ atsilieka 1-3, tad iki iškritimo Portlando klubui trūksta tik vieno pralaimėjimo.

Penktosios serijos rungtynės turėjo būti žaidžiamos dar praėjusią naktį, bet įkandin „Milwaukee Bucks“ krepšininkams „Lakers“ ir „Blazers“ žaidėjai taip pat boikotavo rungtynes.

D.Lillardas „burbule“ žaidė tiesiog nesustabdomai. Paskutiniuose aštuoniuose reguliariojo sezono mačuose jis rinko net po 37,6 taško, o sėkmingą žaidimą pratęsė ir atkrintamosiose, kai pirmajame serijos su „Lakers“ susitikime pelnė 34 taškus ir atvedė savo komandą link sensacingos pergalės 100:93.

Visgi antrajame mače D.Lillardas išsinarino pirštą, ketvirtajame susižeidė kelį, o iš viso per likusius tris sužaistus mačus turėjo 21 taško vidurkį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius