Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 01 10

Netikras pavojus: J.Valančiūnui uždegta žalia šviesa grįžti į aikštę

„Memphis Grizzlies“ klubą ir jo pagrindinį vidurio puolėją Joną Valančiūną pasiekė geros žinios – pasirodo, lietuviui nereikės karantinuotis ir krepšininkas savo komandos marškinėlius galės apsivilkti jau artimiausiose rungtynėse.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

„Netikras pavojus. Visi supantys mane žmonės yra sveiki ir man leista sugrįžti į aikštelę. Ačiū visiems už palaikymą. Likite sveiki“, – trumpa žinute savo socialiniuose tinkluose pasidalino uteniškis.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku vykusiose rungtynėse tarp „Grizzlies“ ir „Brooklyn Nets“ vidurio puolėjas po dviejų kėlinių aikštėje nepasirodė dėl COVID-19 protokolo – krepšininkui buvo liepta karantinuotis dėl artimo kontakto su koronavirusu užsikrėtusiu asmeniu.

JV karantine būtų turėjęs praleisti 7 dienas, o tai reikštų mažiausiai tris praleistas rungtynes, jei visi lietuvio testai būtų neigiami.

Visgi dabar centras į aikštę sugrįš jau artimiausiose „grizlių“ rungtynėse naktį iš pirmadienio į antradienį Lietuvos laiku, kai Memfio klubas svečiuose grumsis su „Cleveland Cavaliers“.

Šiame sezone J.Valančiūnas vid. renka po 14,2 taško ir atkovoja po 10,6 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius