Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 09

Prarasta galimybė: Domantas Sabonis galėjo sušmėžuoti ir NBA dėjimų konkurse

„Indiana Pacers“ klubas į NBA „All-Star“ šventę sekmadienį delegavo ne tik Domantą Sabonį, bet ir skrajūną Cassiusą Stanley, dalyvavusį dėjimų konkurse. Pasirodo, šis buvo suplanavęs vienam iš savo dėjimų pasitelkti ir savo lietuvį komandos draugą.

NBA naujokas C.Stanley šį sezoną yra retas svečias ant parketo „Pacers“ rungtynėse.

196 cm ūgio gynėjas aikštėje pasirodė tik per aštuonerias rungtynes, kuriose žaidė vos po 2,9 minutės ir pelnė po 1,1 taško.

„Scanpix“ nuotr./Cassiusas Stanley
„Scanpix“ nuotr./Cassiusas Stanley

54-asis praėjusių metų naujokų biržos šaukimas net nėra atlikęs nė vieno dėjimo per savo trumpą karjerą, tačiau jo dėjimų įrašų iš vidurinės mokyklos ir universiteto laikų užteko, kad NBA įteiktų jaunam žaidėjui kvietimą į dėjimų konkursą.

VIDEO: Cassiuso Stanley dėjimai universitete

Jame C.Stanley nesužibėjo. Už pirmąjį dėjimą jis sulaukė 44 komisijos balų, nors daugelio manymu nusipelnė daugiau, o antruoju bandymu „Pacers“ naujokui įgyvendinti savo pirminio sumanymo nepavyko ir teko pasitenkinti pakankamai paprastu dėjimu, už kurį jis gavo 37 balus.

VIDEO: Pirmasis Cassiuso Stanley dėjimas

81 balo kraičio C.Stanley neužteko, kad patektų į finalą, o po konkurso pabaigos jis atskleidė, ką buvo sumanęs šiame dėjimų konkurse ir kaip ketino į jį įtraukti D.Sabonį.

Kalbėdamas su žurnalistais jis tikino tikėjęsis už pirmą dėjimą gauti maksimalų 50 balų rezultatą. C.Stanley sakė, kad greta aikštės dėjimų konkursą stebėjusios lygos žvaigždės negalėjo suvokti, kaip „Pacers“ žaidėjas gavo tik 44 balų įvertinimą.

„Gavai tik 44? Kaip?“ – klausė 2015 ir 2016 m. NBA dėjimų čempionas Zachas LaVine'as.

Jei C.Stanley savo planą būtų išpildęs ir sulaukęs maksimalaus įvertinimo, antrajam dėjimui jis būtų pasitelkęs D.Sabonį.

„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis – NBA įgūdžių konkurso nugalėtojas
„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis – NBA įgūdžių konkurso nugalėtojas

„Pacers“ naujokas neatskleidė, koks tiksliai būtų buvęs jo dėjimas, tačiau pabrėžė, kad lietuvis būtų atlikęs jam perdavimą.

Vis dėlto gautas 44 balų įvertinimas sujaukė planus ir C.Stanley jau antruoju bandymu ryžosi atlikti sudėtingiausią savo sumanymą, kurio jam įgyvendinti nepavyko. Taip pasirodymą jam teko baigti į jį taip ir neįtraukus tą patį vakarą NBA įgūdžių konkursą laimėjusio D.Sabonio.

Primename, jog NBA dėjimų konkursą šiemet laimėjo „Portland Trail Blazers“ gynėjas Anfernee Simonsas, finale įveikęs „New York Knicks“ naujoką Obi Toppiną.

VIDEO: Dėjimų konkurso svarbiausi momentai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius