-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 09

D.Sabonis sureagavo į kalbas apie jo spintelę: „Džiaugiuosi vien tuo, kad galiu čia būti“

NBA pasaulis pirmadienį sujudo išvydęs skirtumus tarp Domanto Sabonio ir kitų NBA žvaigždžių spintelių „All-Star“ renginyje. Instagrame šią temą pakomentavo ir pats lietuvis, numojęs į tai ranka.

Kalbos apie „Indiana Pacers“ žvaigždės spintelę užvirė iš karto po „All-Star“ renginio, kuris sekmadienio naktį vyko Atlantoje.

Tviterio vartotojai dalinosi palyginimais, kaip atrodė Stepheno Curry ar Lukos Dončičiaus, ir kaip – D.Sabonio spintelės persirengimo kambaryje.

„Teisingumo Saboniui!“ – šaukė vienas profilis tviteryje, išvydęs didžiulius skirtumus tarp spintelių – kol S.Curry sėdėjo lyg ponas, D.Sabonis turėjo pasitenkinti spintele, greičiausiai priminusia jam mokyklos laikus.

„Pažiūrėkite į spintelių skirtumus... Jie pasielgė neteisingai su Saboniu“, – juokėsi kitas, L.Dončičiaus ir D.Sabonio spinteles palyginęs internautas.

Vis dėlto panašu, kad pačiam 24-erių lietuviui tai – nė motais.

Savo instagrame jis pasidalino nuotrauka prie spintelės, ant kurios matosi ir NBA įgūdžių konkurse laimėta taurė.

„Mano spintelė geresnė už jūsų, – juokėsi lietuvis, dar pridūręs. – Džiaugiuosi vien tuo, kad galiu čia būti.“

Teisybės dėlei reiktų pasakyti, jog internautų palyginimai nebuvo visiškai tikslūs, mat D.Sabonio spintelė buvo užfiksuota jam ruošiantis įgūdžių konkursui, o S.Curry ar L.Dončičius fotografavosi jau prieš pat „All-Star“ rungtynes.

Tiesa, lieka neaišku, ar taip pat įgūdžių konkurse dalyvavęs ir lietuviui pralaimėjęs Luka prieš ir po jo taip pat turėjo tenkintis „mokykline“ spintele, kokia teko D.Saboniui.

Primename, jog tris varžovus nugalėjęs Lietuvos rinktinės centras antru bandymu laimėjo NBA įgūdžių konkursą ir tapo tik trečiuoju tą padariusiu europiečiu po Tony Parkerio ir Kristapo Porzingio.

Vėliau D.Sabonis rungtyniavo ir „All-Star“ rungtynėse, kuriose antrus metus paeiliui įmetė tik 2 taškus, bet džiaugėsi pergale 170:150 kartu su kitais LeBrono Jameso pasirinktos komandos nariais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius