-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 25

Rimtas „Nuggets“ ėjimas: N.Jokičiaus pašonėje žais Aaronas Gordonas

„Denver Nuggets“ tęsia sudėties stiprinimą prieš užsidarant mainų langui. „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog į Kolorado valstijos klubą keliasi viena karščiausių šios mainų termino pabaigos pavardžių Aaronas Gordonas.
Aaronas Gordonas
Aaronas Gordonas / „Scanpix“ nuotr.

25-erių puolėjas visą karjerą nuo 2014 metų žaidė „Orlando Magic“ klube, tačiau priešpaskutinę vietą Rytų konferencijoje užimantis klubas nusprendė sukti kita kryptimi ir ketvirtadienį iškeitė visus tris savo lyderius.

Be A.Gordono, „Magic“ dar iškeitė ir Nikolą Vučevičių, kuris iškeliavo į „Chicago Bulls“, bei Evaną Fournier, patrauksiantį į „Boston Celtics“.

Adriano Wojnarowskio iš ESPN teigimu, mainais už A.Gordoną Denverio klubas į Orlandą išsiuntė gynėją Gary Harrisą, naujoką RJ Hamptoną ir pirmojo naujokų biržos rato šaukimą.

A.Gordonas šį sezoną per susitikimą renka po 14,6 taško, atkovoja po 6,6 kamuolio ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

2016 ir 2020 metais NBA dėjimų konkurse įspūdingais skrydžiais NBA gerbėjus žavėjęs puolėjas vertinamas dėl savo universalumo ir gynybinių gebėjimų. Denveryje jis užpildys skylę, kurią paliko praėjusį tarpsezonį į Detroitą patraukęs Jerami Grantas.

„Scanpix“ nuotr./Jerami Grantas (dešinėje)
„Scanpix“ nuotr./Jerami Grantas (dešinėje)

Sh.Charanios teigimu, A.Gordoną rimtai medžiojo ir dar bent trys klubai – „Minnesota Timberwolves“, „Houston Rockets“ ir „Boston Celtics“.

Tai jau antras „Nuggets“ papildymas prieš mainų lango užsidarymą – kiek anksčiau Denverio klubas iš „Cleveland Cavaliers“ klubo išsimainė ir JaVale'ą McGee, kuris užims atsarginio vidurio puolėjo vietą ir keis komandos lyderį Nikolą Jokičių.

„Nuggets“ šį sezoną su 26 pergalėmis ir 18 pralaimėjimų rikiuojasi penktoje Vakarų konferencijos vietoje. Pernai jie žaidė konferencijos finale.

Nuo karjeros pradžios 2015 metais „Nuggets“ marškinėlius vilkėjęs Gary Harrisas šį sezoną rinko po 9,7 taško. Dar 2017-2018 m. sezone jo taškų vidurkis siekė net 17,5, bet nuo tada traumų kamuojamo krepšininko kreivė leidosi žemyn.

20-metis RJ Hamptonas naujoko sezone kalnų neverčia – jo rezultatyvumo vidurkis „Nuggets“ klube buvo vos 2,6 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius