-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 12

„Rockets“ savininkas pažadėjo „išspardyti „Warriors“ užpakalius“ ir laimėti NBA žiedus su J.Hardenu

„Houston Rockets“ savininkas Tilmanas Fertitta pripažino, kad „Warriors“ jo komandai „išspardė užpakalius“, tačiau patikino, kad Jamesas Hardenas anksčiau ar vėliau tikrai nuves „raketas“ iki NBA čempionų titulo.
Jamesas Hardenas
Jamesas Hardenas / „Scanpix“ nuotr.

„Rockets“ pralaimėjo Vakarų konferencijos seriją „Warriors“ ekipai rezultatu 2:4.

„Jie išspardė mums užpakalius mūsų pačių arenoje“, – po paskutinio serijos mačo, pasibaigusio „Rockets“ pralaimėjimu 113:118, ESPN sakė T.Fertitta.

„Ketvirtame kėlinyje jie įveikė mus 10 taškų. Tai nepriimtina, suprantate? Mes tiesiog privalome būti geresni“.

T.Fertitta neabejoja, kad „Rockets“ klubo laukia įspūdinga ateitis.

„Až žinau, kad mums pavyks pakelti šią organizaciją į aukštumas ir mūsų laikas dar ateis. Jamesui [Hardenui] yra 30 metų. Hakeemas [Olajuwonas] nelaimėjo savo pirmojo titulo, kol jam nesuėjo 31-eri.

Galiu jums pažadėti, kad mes laimėsime titulą su J.Hardenu, nes mes neketiname užsisėdėti čia. Mes kovosime kiekvienais metais.

Mes labai stipriai padirbėsim tarpsezoniu ir darysime viską, ko reikės, kad taptume geresne komanda. Nesėdėsime sudėję rankų – pažadu jums tai“, – kalbėjo „Rockets“ savininkas.

„Scanpix“ nuotr./ Tilmanas Fertitta
„Scanpix“ nuotr./ Tilmanas Fertitta

T.Fertitta gyrė „Warriors“ ir vadino šią komanda pavyzdžiu:

„Jie mums parodė, jog yra čempionai. Ketiname pasimokyti iš to – mes grįšime kitąmet ir pasistengsime išspardyti jiems užpakalius, kaip kad šiemet padarė jie. Galiu tai pažadėti“.

„Mes leidome daugybei galimybių išslysti... Kai paleidi galimybes, atsiduri pralaimėjusiųjų pusėje“, – po paskutinio mačo sakė J.Hardenas, „Rockets“ lyderis.

Treneris Mike'as D'Antoni pripažino, kad pralaimėti buvo skaudu:

„Tai paliks žymę. Tai nėra kažkas, ką lengvai pamirši. Skaudu. Mes žaidėme savo geriausią krepšinį, bet ir jie tai darė. Tai buvo lyg sunkiasvorių dvikova. Mūs smūgiai nepasiekė savo tikslo“.

„Scanpix“ nuotr./„Rockets“ – „Warriors“
„Scanpix“ nuotr./„Rockets“ – „Warriors“

„Aš žinau, ką turime daryti. Aš tiksliai žinau, ką turime daryti. Susidėliosime viską per vasarą“, – mįslingai kalbėjo J.Hardenas, o T.Fertitta aiškino, kad „Rockets“ turi išsiugdyti „žudiko instinktą“.

„Aš esu kovotojas, – kalbėjo T.Fertitta, kuriam klubas priklauso dvejus metus. – Tai mano identitetas, ir, manau, kuo ilgiau ši komanda priklausys man, tuo labiau ji pati tą identitetą įgaus“.

Tiesa, vasaros žaidėjų turguje „Rockets“ ekipai, turinčiai maksimalios vertės kontraktus su Chrisu Paulu ir Jamesu Hardenu, gali būti sunku kažką įspūdingo nuveikti. Tačiau klubo savininkas sako, kad „Rockets“ „agresyviai išnaudos savo galimybes mainų rinkoje“.

„Man labai pasisekė, kad turiu starto penketą tokį, kokį turiu, bet jei galime šią komandą padaryti dar geresne, mes tai ir padarysime. Turime puikią komandą. Myliu visus penkis savo starto penketo žaidėjus, bet mano darbas yra suburti kiek įmanoma stipresnę komandą“, – ESPN kalbėjo T.Fertitta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius