Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 11

„Rockets“ vadovo pareiškimas: „Geriau jau šokčiau iš balkono, nei žiūrėčiau „Paskutinį šokį“

„Paskutinio šokio“ (angl. „The Last Dance“) serialas apie Michaelą Jordaną ir „Chicago Bulls“ kas savaitę prie televizorių ar kompiuterių ekranų sutraukia milijonus krepšinio sirgalių visame pasaulyje. Vis tik vienam žymiam krepšinio atstovui nė nekilo minties įsijungti vieną iš aštuonių jau parodytų serijų.
Darylas Morey ir Michaelas Jordanas
Darylas Morey ir Michaelas Jordanas / „Scanpix“ nuotr.

Tas žmogus yra „Houston Rockets“ generalinis vadybininkas Darylas Morey, savo griežtą nuomonę išsakęs „LA's Mason and Ireland Show“ laidoje.

„Nežiūrėsiu. Jei būčiau balkone, veikiau iš jo iššokčiau, nei žiūrėčiau, – į klausimą, ar ketina pažiūrėti „Paskutinį šokį“, atsakė amerikietis. – Aš užaugau Klivlande, tad nenoriu vėl žiūrėti, kaip Craigas Ehlo „sudega“. Nenoriu atgaminti prisiminimų, kaip mano nuostabiąją Klivlando komandą nugalėjo Michaelas Jordanas.“

1972-aisiais gimęs D.Morey dar iki šiol su skausmu prisimena vieną skaudžiausių momentų „Cleveland Cavaliers“ klubo istorijoje.

Pirmajame 1989 m. Rytų konferencijos atkrintamųjų varžybų etape, lemiamose penktosiose serijos iki trijų pergalių rungtynėse, M.Jordanas pataikė pergalingą metimą būtent per C.Ehlo, taip laimėdamas seriją „Bulls“ ekipai ir sugriaudamas perspektyvios „Cavaliers“ ekipos viltis žengti į kitą etapą.

Įdomu tai, kad MJ vedami „buliai“ varžovus iš Klivlando eliminavo net keturis kartus – be 1989 m., tai dar nutiko 1988, 1992 ir 1993 m. 1994-aisiais „Cavs“ krito ir prieš be tuo metu karjeros pauzę padariusio M.Jordano žaidusią Čikagos ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius