Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 22

Sakramentui prisistatęs NBA čempionas nekantrauja pradėti darbą su D.Saboniu

Pirmadienį su „Golden State Warriors“ klubu atšventęs ką tik laimėtą NBA čempionų titulą, antradienį Mike'as Brownas jau pasileido į naują savo darbovietę.
Mike'as Brownas
Mike'as Brownas / „Scanpix“/AP nuotr.

52-ejų specialistas šešerius metus dirbo Steve'o Kerro asistentu San Fransisko komandoje, bet dabar jis nutarė imtis iššūkio už daugiau nei 100 kilometrų esančiame Sakramente.

M.Brownas tapo naujuoju „Sacramento Kings“ treneriu ir antradienį prisistatė žiniasklaidai.

„Tikiuosi, kad neturėsiu problemų dėl to, ką pasakysiu, bet dėl šios spaudos konferencijos negalėjau atšvęsti taip, kaip pridera“, – jau būdamas Sakramente juokėsi naujas „Kings“ strategas.

„Karalių“ klube jis treniruos ir lietuvį Domantą Sabonį, kuris į Sakramentą iš Indianapolio mainų būdu persikėlė vasarį.

Daug apie Lietuvos rinktinės aukštaūgį M.Brownas, savo laiku treniravęs ir kitą lietuvį Žydrūną Ilgauską, nekalbėjo, bet užsiminė apie jo ir kito „Kings“ lyderio De'Aarono Foxo tandemą.

„Jie ko gero yra tarp trijų geriausių pikenrolo tandemų lygoje šiuo metu. Prie to galima pridėti Foxo greitį ir Sabonio gebėjimą perduoti kamuolį, tai suteikia daugybę būdų žaisti. Nekantrauju, kada galėsiu pradėti dirbti su šiais dviem vyrukais. Jie daro labai daug gerų dalykų puolime“, – sakė M.Brownas.

Į Sakramentą atvykęs specialistas tikisi nutraukti „Kings“ užkeikimą – Kalifornijos sostinės klubas NBA atkrintamųjų varžybų nematė jau 16 metų ir tai yra ilgiausia tokia atkarpa lygos istorijoje.

„Tikrai tikiu, kad mūsų potencialas yra didžiulis. Man patinka žaidėjai, kuriuos turi ši komanda. Matau daug galimybių sužydėti šiai komandai ir noriu būti to dalimi“, – skambiai kalbėjo treneris.

Vienas svarbiausių jo ir komandos vadovų darbų laukia jau netrukus, kai ketvirtadienio naktį „Kings“ rinksis ketvirti NBA naujokų biržoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius