Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šansas D.Saboniui? Į „All-Star“ išrinktas K.Leonardas patyrė traumą

„Los Angeles Clippers“ žvaigždė Kawhi Leonardas patyrė kirkšnies traumą ir gali praleisti artėjantį „All-Star“ savaitgalį.

32-ejų amerikietis yra išrinktas tarp Vakarų konferencijos atsarginių, tačiau jo žaidimas šeštosiose karjeros „All-Star“ rungtynėse kelia klausimų.

K.Leonardas jau tikrai praleis šiąnakt vyksiantį NBA reguliariojo sezono mačą tarp „Clippers“ ir „Golden State Warriors“ komandų.

Puolėjas yra pasitempęs kairiąją kirkšnį ir nežinia, ar galės pasirodyti „All-Star“ rungtynėse Indianapolyje, kurios vyks jau šį savaitgalį.

Jei K.Leonardas iškristų, vienu iš pagrindinių kandidatų pakeisti „Clippers“ žvaigždę būtų įspūdingą sezoną žaidžiantis Domantas Sabonis iš „Sacramento Kings“.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Kawhi Leonardas ir Domantas Sabonis
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Kawhi Leonardas ir Domantas Sabonis

D.Sabonis šiame sezone pirmauja visoje NBA lygoje pagal trigubus (18) ir dvigubus (49) dublius bei atkovotus kamuolius (13,2).

NBA dėl traumų jau atliko du pakeitimus „All-Star“ rungtynių sudėtyse.

Joelį Embiidą iš „Philadelhia 76ers“ ir Juliusą Randle'ą iš „New York Knicks“ pakeitė Trae Youngas („Atlanta Hawks“) ir Scottie Barnesas („Toronto Raptors“).

D.Sabonis į šias vietas nepretendavo, nes ir J.Embiidas, ir J.Randle'as žaidžia NBA Rytų konferencijoje. Tuo metu K.Leonardo trauma atlaisvintų poziciją Vakarų pusėje, kurioje rungtyniauja ir D.Sabonis.

27-erių D.Sabonis NBA „All-Star“ rungtynėse yra žaidęs 3 sykius (2020, 2021 ir 2023 m.). Tai – Lietuvos krepšinio rekordas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius