2015 06 27

„Spurs“ yra užtikrinti, kad Timas Duncanas žais dar bent sezoną

„San Antonio Spurs“ ekipa yra tikra, kad 2015-16 metų sezone komandoje vis dar žais gyva NBA legenda Timas Duncanas. Anot ESPN, „Spurs“ savo veiksmus tarpsezonyje modeliuoja būtent su tokiu požiūriu.
Joakimas Noah ir Timas Duncanas
Joakimas Noah ir Timas Duncanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

San Antonijaus ekipa tikisi, kad pavyks su abiem ekipos legendomis sutartis pratęsti tokiomis sąlygomis, kad liktų pakankamai pinigų pasiūlyti pelningą kontraktą Kawhi Leonardui, o laisvųjų agentų rinkoje pasivaržyti dėl LaMarcuso Aldridge'o.

Kaip jau rašėme, NBA ekspertai duoda 99 proc. tikimybę, kad L.Aldridge'as paliks „Portland Trail Blazers“, kuri jau rengiasi gyvenimui be geriausio ekipos žaidėjo. Anot ESPN, „Spurs“ yra pagrindinė ekipa, kur L.Aldridge'as norėtų žaisti.

„Spurs“ įžaidėjas Tony Parkeris cituojamas sakantis, jog taip pat tiki, kad T.Duncanas ir E.Ginobili dar žais: „Kalbėjau su jais ir pasakiau, ką manau. Dabar sprendimas priklauso nuo jų, bet aš tikiu, kad jie abu dar metus žais.“

Kalbėta, kad „Spurs“ ekipa gali bandyti išmainyti brazilą Thiago Splitterį, tačiau šie gandai pastaruoju metu nurimo. Apriboti laisvieji agentai – Marco Belinelli ir Danny Greenas – turėtų taip pat likti komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius